18/05/2021

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 153

Το νέο τεύχος Ιουνίου 2021 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.

Το νέο τεύχος Ιουνίου 2021 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον V-TECH digital Z2021 T2 H265, ο οποίος δεν είναι μόνο εξαιρετικός, αλλά ταυτόχρονα και πολύ οικονομικός! Είναι ένας εύκολος στη χρήση Full HD δέκτης MPEG-4 που έρχεται με υψηλής ευαισθησίας DVB-T2 tuner, υποστήριξη H.265/HEVC και τηλεχειριστήριο TV learning.

Ένα καινοτόμο Android TV Box που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά δοκιμάσαμε στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και σας το παρουσιάζουμε αυτό το μήνα! Πρόκειται για το Formuler CC, το οποίο ανήκει στη σειρά HYBRID της κορεάτικης εταιρείας. Είναι ένας 4K OTT Media Streamer και DVR που βασίζεται σε Android TV 7.0, ενώ έχει και ενσωματωμένο DVB-T2/C tuner για λήψη των καναλιών της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Βασίζεται στην αποκλειστική πλατφόρμα MYTVOnline2 της Formuler που προσφέρει συναρπαστική εμπειρία τηλεθέασης, ενώ έχει συμβατότητα με Stalker Middleware, Xtream Codes, M3U Playlist και υποστηρίζει πλήρως τη σύνδεση σε IPTV Portals. Υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και HDR10, HLG, ενώ έρχεται με ενσωματωμένο Google Play Store, Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5.8GHz και υψηλής ποιότητας τηλεχειριστήριο IR TV Learning.

Ένας εξαιρετικά οικονομικός επίγειος ψηφιακός δέκτης υψηλής ευκρίνειας που εμφανίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, πέρασε την πόρτα του εργαστηρίου της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για τον Theron THE-100, ο οποίος είναι ο πρώτος επίγειος ψηφιακός δέκτης που κυκλοφορεί από την ελληνική εταιρεία Lemco. Εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί σήματα που είναι συμπιεσμένα με αλγόριθμο H.264/AVC και H.265/HEVC, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν συμβατό όχι μόνο με το τωρινό, αλλά και με το μελλοντικό πρότυπο επίγειας ψηφιακής εκπομπής.

Μια νέα κεραία της Mistral κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, την οποία και δοκιμάσαμε για να την παρουσιάσουμε αυτό το μήνα. Πρόκειται για την Special Mini Antenna Black, η οποία είναι μια οικονομική εξωτερική κεραία TV-FM σε μαύρο χρώμα, κατάλληλη για περιοχές με σχετικά εύκολη λήψη. Χάρη στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό της προκαλεί ελάχιστη αισθητική παρέμβαση, ενώ έχει ενσωματωμένο φίλτρο LTE για την απόρριψη των 4G σημάτων της κινητής τηλεφωνίας και είναι κατασκευασμένη για τη λήψη των καναλιών 21-60 της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης από τα UHF.

Και όπως πάντα, ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Κατηγορία Τεύχος 153

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.