Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 20-January-2020 | 8:50:20

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 20-January-2020 | 8:11:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 20-January-2020 | 7:56:20

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 20-January-2020 | 1:54:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:13:20

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 | 10:59

TRIAX GNS 30

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία AMF Electronics ο ενισχυτής κεντρικής GNS 30 της Triax. Είναι ένα μοντέλο γνωστό στην ελληνική αγορά από την εταιρία Hirschmann που έχει εξαγοραστεί από την Triax και επανέρχεται πλέον στην ελληνική αγορά και πάλι από την AMF. Πρόκειται για έναν υψηλής απόδοσης ενισχυτή...

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία AMF Electronics ο ενισχυτής κεντρικής GNS 30 της Triax. Είναι ένα μοντέλο γνωστό στην ελληνική αγορά από την εταιρία Hirschmann που έχει εξαγοραστεί από την Triax και επανέρχεται πλέον στην ελληνική αγορά και πάλι από την AMF. Πρόκειται για έναν υψηλής απόδοσης ενισχυτή πολλαπλής μπάντας που είναι κατάλληλος τόσο για ψηφιακά, όσο και αναλογικά σήματα. Εξοπλίζεται με τέσσερις εισόδους επιλέξιμης μπάντας UHF, VHF III, VHF1, FM και με μία έξοδο. Έχει ενσωματωμένο jumper στο εσωτερικό του, έτσι ώστε να ενώνει τις εισόδους UHF και VHF III (DAB) για σύνδεση λογαριθμικής κεραίας ή πάνελ, ενώ μπορεί να τροφοδοτήσει απομακρυσμένα με τάση +5V ενεργές κεραίες DVB-T. Παρέχει ενίσχυση σήματος 30dB, ενώ σε κάθε είσοδό του είναι τοποθετημένο ξεχωριστό ποτενσιόμετρο για ρύθμιση από 0 έως -20dB. Διαθέτει χαμηλό επίπεδο θορύβου 4dB και δίνει στην έξοδο σήμα με υψηλή στάθμη 115dBμV. Διαθέτει συμπαγή κατασκευή με περίβλημα από χυτοπρεσσαριστό πτερύγιο ψύξης που μειώνει τη θερμοκρασία, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία της λειτουργίας του. Συνολικά, είναι ένας ενισχυτής ιδανικός για χρήση σε μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις συστημάτων διανομής σημάτων που λαμβάνονται από επίγειες κεραίες.

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.