01/09/2020

Η TRIAX ενσωματώνει τη λύση Pro:Idiom® της LG στα headend της

Η TRIAX ανακοίνωσε σήμερα ότι το κορυφαίο της headend TDX υποστηρίζει πλέον το Pro:Idiom®, την υψηλής ποιότητας παγκόσμια λύση Ψηφιακής Διαχείρισης Δικαιωμάτων της LG Electronics. Οι ξενοδοχιακοί πάροχοι και διαχειριστές μπορούν τώρα να διανέμουν με ασφάλεια κρυπτογραφημένο περιεχόμενο HDTV από άκρο σε άκρο (end-to-end) από το headend της TRIAX...

Η TRIAX ανακοίνωσε σήμερα ότι το κορυφαίο της headend TDX υποστηρίζει πλέον το Pro:Idiom®, την υψηλής ποιότητας παγκόσμια λύση Ψηφιακής Διαχείρισης Δικαιωμάτων της LG Electronics.

Οι ξενοδοχιακοί πάροχοι και διαχειριστές μπορούν τώρα να διανέμουν με ασφάλεια κρυπτογραφημένο περιεχόμενο HDTV από άκρο σε άκρο (end-to-end) από το headend της TRIAX σε τηλεοράσεις LG Hospitality σε όλες τις εγκαταστάσεις τους. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια λύση DRM για τηλεοράσεις Hospitality της LG στο TDX headend», δήλωσε ο Jeroen van der Maat, Global Alliance Partner Manager της Global Alliance, TRIAX. "Η υψηλή ποιότητα του συστήματος Pro:Idiom® παρέχει μειωμένο κόστος σε σύγκριση με λύσεις με εξωτερικούς διακομιστές DRM και πρόληψη πειρατείας με μικρό κόστος συντήρησης που είναι εύκολο να εφαρμοστεί στην κορυφαία πλατφόρμα headend." «Είναι χαρά να καλωσορίζουμε την TRIAX ως εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή», δήλωσε ο Γιάννης Παγουλάτος, Επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων Φιλοξενίας της LG Electronics στην Ευρώπη. «Τα αξιόπιστα και καινοτόμα headend της TRIAX αποτελούν αναπόσπαστο μέρος απρόσκοπτων λύσεων φιλοξενίας.

Με την εφαρμογή του Pro:Idiom®, τώρα συνεργάζονται με τέλεια αρμονία με τις τηλεοράσεις LG Hospitality, με συστήματα και κανάλια επαγγελματικών τηλεοπτικών δικτύων, προσφέροντας άφθονες λύσεις για τους κοινούς πελάτες και συνεργάτες μας." Το TRIAX TDX είναι ένα modular headend, που διευκολύνει τον σχεδιασμό λύσεων διανομής TV κατά παραγγελία, προσφέροντας εξαιρετικό περιεχόμενο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το Pro:Idiom® DRM διατίθεται σε μια νέα μονάδα TRIAX IP backend που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε TDX headend. Δεν απαιτείται επιπλέον υλικό πέρα από την τηλεόραση LG Hospitality και οι προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις headend μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν με ένα νέο backend IP και το λογισμικό 5.0. Η ευκολία με την οποία μπορεί να γίνει η εγκατάσταση και διαχείριση στην απλή διεπαφή TRIAX είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για τους παρόχους φιλοξενίας, πράγμα που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε μια ευέλικτη, πλήρως υποστηριζόμενη λύση φιλοξενίας που βελτιώνει την αφοσίωση των επισκεπτών και μεγιστοποιεί τα έσοδα.

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.