25/11/2020

TRIPLE MAXI ANTENNA

Η TRIPLE MAXI ANTENNA είναι μια οικονομική UHF κεραία εξωτερικού χώρου της Mistral, κατάλληλη για λήψη σε όλες τις περιοχές. Είναι κεραία τύπου Yagi και αποτελείται από 3 σειρές στοιχείων. Είναι σχεδιασμένη με υψηλές προδιαγραφές και το υλικό της αποτελείται από αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό. Έχει ενσωματωμένο φίλτρο LTE...

Η TRIPLE MAXI ANTENNA είναι μια οικονομική UHF κεραία εξωτερικού χώρου της Mistral, κατάλληλη για λήψη σε όλες τις περιοχές. Είναι κεραία τύπου Yagi και αποτελείται από 3 σειρές στοιχείων. Είναι σχεδιασμένη με υψηλές προδιαγραφές και το υλικό της αποτελείται από αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό. Έχει ενσωματωμένο φίλτρο LTE για την απόρριψη σημάτων από τη μπάντα των 800MHz (791-862MHz) που έχει αποδοθεί στην κινητή τηλεφωνία. Λειτουργεί στο εύρος συχνοτήτων 470-790MHz, κάνοντας λήψη των καναλιών 21-60 από τα UHF, ενώ η απολαβή της φτάνει τα 18dBi. Διαθέτει μήκος 103 εκατοστών, πλάτος 42 εκατοστών και ύψος 37 εκατοστών, ενώ το βάρος της είναι 1500 γραμμάρια. Η κεραία TRIPLE MAXI ANTENNA της Mistral έρχεται συσκευασμένη σε σακούλα.

Mistral Antenna Systems, τηλ.: 210-6047939.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.