03/08/2021

Μοτέρ DiSEqC 1.2

Σε διαθεσιμότητα από την Astra Sat το μοτέρ HH120 Stab της Engel, το οποίο παρουσιάζει έλλειψη στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα μοτέρ που προορίζεται για κίνηση δορυφορικών κατόπτρων διαμέτρου έως 120 εκατοστών, με μέγιστο βάρος 17 κιλών. Ο κινητήρας του χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας DiSEqC 1.2 που υποστηρίζεται σχεδόν...

Σε διαθεσιμότητα από την Astra Sat το μοτέρ HH120 Stab της Engel, το οποίο παρουσιάζει έλλειψη στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα μοτέρ που προορίζεται για κίνηση δορυφορικών κατόπτρων διαμέτρου έως 120 εκατοστών, με μέγιστο βάρος 17 κιλών. Ο κινητήρας του χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας DiSEqC 1.2 που υποστηρίζεται σχεδόν από όλους τους δέκτες του εμπορίου. Βασίζεται στο λογισμικό USALS (Universal Satellite Automatic Location System) που έχει αναπτυχτεί από την ιταλική Stab για τον έλεγχο της κίνησης του κατόπτρου, ώστε με την εισαγωγή της γεωγραφικής θέσης στο δορυφορικό δέκτη να μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα τους γεωστατικούς δορυφόρους. Μπορεί να προγραμματιστεί για να αποθηκεύσει 49 θέσεις δορυφόρων, ενώ έρχεται με 28 προ-τοποθετημένες θέσεις. 

Astra Sat, τηλ.: 2310–784232.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.