21/04/2020

Είναι να γελάει κανείς με τις τηλεοπτικές σκέψεις του ΕΣΑΚΕ…

Τι λέει το ρεπορτάζ;

Είναι να γελάει κανείς, που έλεγε και ο Φίλιππος Συρίγος. Ο ΕΣΑΚΕ θέλει, λέει αναβίωση της κεντρικής διαχείρισης της Basket League. Αρα, όλες οι ομάδες υπό μια τηλεοπτική στέγη, αλλιώς δεν… γίνεται.

Βάζοντας στην άκρη τον Ολυμπιακό, για τον οποίο είναι άγνωστο τι θα πράξει αναφορικά με τη συμμετοχή του, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν συμβόλαια με την Cosmote TV: του «εξάστερου» λήγει φέτος (αλλά ευκόλως ανανεώνεται), της «Ενωσης» εκπνέει το καλοκαίρι του ’21. Τοιουτοτρόπως, αν δεν πάνε όλες οι ΚΑΕ στην Cosmote, η οποία δεν ενδιαφέρεται, η αναφορά είναι για την ΕΡΤ. Η οποία ΕΡΤ όμως, υπό νέα λογική πλέον, θέλει σταδιακά να απεμπλακεί από πολλά αθλητικά συμβόλαια.

Ο ΕΣΑΚΕ δεν βγαίνει στην αγορά και λέει «ιδού, έχω ένα καλό προϊόν, δέχομαι προσφορές»: πάει με την ελληνική, ωχαδερφιστική λογική της ελεημοσύνης και των γνωριμιών. Και κακώς.

Οσο για τις φήμες περί Nova που είχε παλιά τα δικαιώματα, επίσης δεν ισχύουν…


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Linkedin)

Κατηγορία Media Lab

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.