12/09/2014

Το τιμολόγιο είναι προσωρινό

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Στο Παράρτημα που έλαβαν οι περιφερειακοί σταθμοί αναλύεται επαρκώς το τιμολόγιο για την ψηφιακή εκπομπή από τον πάροχο δικτύου. Καταγράφεται ο τύπος του ΑΟΤ (Ανώτατο Όριο Τιμής (ΑΟΤ) και Αμοιβή Παρόχου), που ενέκρινε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Ο ΑΟΤ αποτελεί συνάρτηση του Συνολικού Ετήσιου Κόστους Ανάπτυξης και Λειτουργίας Δικτύου και της χρησιμοποιούμενης χωρητικότητας από τα...

Στο Παράρτημα που έλαβαν οι περιφερειακοί σταθμοί αναλύεται επαρκώς το τιμολόγιο για την ψηφιακή εκπομπή από τον πάροχο δικτύου. Καταγράφεται ο τύπος του ΑΟΤ (Ανώτατο Όριο Τιμής (ΑΟΤ) και Αμοιβή Παρόχου), που ενέκρινε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Ο ΑΟΤ αποτελεί συνάρτηση του Συνολικού Ετήσιου Κόστους Ανάπτυξης και Λειτουργίας Δικτύου και της χρησιμοποιούμενης χωρητικότητας από τα εκπεμπόμενα περιεχόμενα. Το κόστος ανάπτυξης για τον πάροχο δικτύου έχει υπολογιστεί από την ΕΕΤΤ (1587/17-06-2014 Φ.Ε.Κ. (τεύχος Β΄) σε 14.321.530 ευρώ.

Η Digea δηλώνει πως προσφέρει έκπτωση στους παρόχους περιεχομένου για τους πρώτους 18 μήνες, αναγνωρίζοντας πως «η τηλεοπτική αγορά τελεί υπό διαμόρφωση». Η Digea ενημερώνει εξ΄ αρχής τους πελάτες της πως το αναφερόμενο τίμημα είναι προσωρινό και κατά τη διάρκεια της μετάβασης, τους επόμενους μήνες θα γίνεται σταδιακά η προσαύξηση για κάθε περιοχή.

Στήλη MEDIA TRANSMITTER, τεύχος 72

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.