26/05/2015

Οριακά η έγκριση Λάμπη Ταγματάρχη από Επιτροπή Θεσμών για την ΕΡΤ

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Εννέα ώρες συνολικά διήρκεσε η ακρόαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας με τη Ζωή Κωσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή να έχουν τις περισσότερες ενστάσεις για την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Η πρόταση της κυβέρνησης εγκρίθηκε τελικά με 7 ναι, 5 όχι και 3 παρών.
Εννέα ώρες συνολικά διήρκεσε η ακρόαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας με τη Ζωή Κωσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή να έχουν τις περισσότερες ενστάσεις για την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Η πρόταση της κυβέρνησης εγκρίθηκε τελικά με 7 ναι, 5 όχι και 3 παρών. Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς επέμενε στην επιλογή Λάμπη Ταγματάρχη την οποία υποστήριξε έναντι των βουλευτών. Παρά τη μεγάλη διάρκεια της συζήτησης δεν συζητήθηκαν καίρια ζητήματα της λειτουργίας της ΕΡΤ, καθώς οι βουλευτές έδειξαν πως δεν γνώριζαν τα θέματα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Το νέο ΔΣ θα αναλάβει την επανένταξη του προσωπικού της ΕΡΤ και θα ανακοινώσει την αλλαγή των σημάτων της κρατικής τηλεόρασης. Το μόνο βέβαιο είναι πως ετοιμάζεται γιορτή επανόδου του σήματος της ΕΡΤ για τις 11 Ιουνίου στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.