10/06/2016

Μπαίνει το Action 24 στον OTE TV

Γράφτηκε από: N.D
Είχαμε γράψει μήνες πρίν (action24 & OTE TV), πως ο OTE TV είχε έρθει σε συμφωνία με το κανάλι Action 24 για ένταξη του τελευταίου στην συνδρομητική πλατφόρμα. Αν και καθυστέρησε λίγο, τελικά έφτασε η στιγμή που το νέο κανάλι θα κάνει την εμφάνιση του στη λίστα καναλιών των συνδρομητών της πλατφόρμας.
Είχαμε γράψει μήνες πρίν (action24 & OTE TV), πως ο OTE TV είχε έρθει σε συμφωνία με το κανάλι Action 24 για ένταξη του τελευταίου στην συνδρομητική πλατφόρμα. Αν και καθυστέρησε λίγο, τελικά έφτασε η στιγμή που το νέο κανάλι θα κάνει την εμφάνιση του στη λίστα καναλιών των συνδρομητών της πλατφόρμας. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, το τηλεοπτικό κανάλι Action24 (πρώην SPORT TV), πρόκειται να προστεθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Το κανάλι, θα περάσει στη θέση 651 στη λίστα καναλιών των δορυφορικών δεκτών και στη θέση 65 στους IPTV . Το Action24 θυμίζουμε ξεκίνησε ως αθλητικό κανάλι, μεταδίδοντας αγώνες ξένων πρωταθλημάτων στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ από πέρσι απέκτησε και ενημερωτικό περιεχόμενο. Φέτος, το νέο του πρόγραμμα, συνδυάζει αθλητικό θέαμα, ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.