29/10/2018

Προσεχώς ΕΡΤ Sports

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Αθλητικά προγράμματα δαπάνης άνω των 90 εκατ. ευρώ την 3ετία διαθέτει πλέον η ΕΡΤ μετά και τις συμφωνίες της για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων 7 ΠΑΕ αλλά και των αγώνων Basket League της Volley League, των Πρωταθλημάτων Χάντμπολ Handball Premier και Α1 Πόλο. Το αθλητικό μενού είναι τόσο μεγάλο που η δημιουργία ανεξάρτητου αθλητικού καναλιού...

Αθλητικά προγράμματα δαπάνης άνω των 90 εκατ. ευρώ την 3ετία διαθέτει πλέον η ΕΡΤ μετά και τις συμφωνίες της για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων 7 ΠΑΕ αλλά και των αγώνων Basket League της  Volley League, των Πρωταθλημάτων Χάντμπολ Handball Premier και Α1 Πόλο. Το αθλητικό μενού είναι τόσο μεγάλο που η δημιουργία ανεξάρτητου αθλητικού καναλιού ήταν μονόδρομος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αγώνες της SuperLeague θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, ενώ όλα τα υπόλοιπα αθλητικά γεγονότα στο νέο αθλητικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας που θα δημιουργηθεί. Η ΕΡΤ 2 παραμένει το κανάλι για τη μετάδοση σειρών, ελληνικών και ξένων, ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικών ή πολιτικών εκπομπών. Ουσιαστικά η ΕΡΤ 1 θα σηκώνει το βάρος της ενημέρωσης και θα έχει τους αγώνες ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.