Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 | 16:14

Late night στο Ράδιο Θεσσαλονίκη!

Η εκπομπή του Πέτρου Πετράκου.

Από την πρώτη μέρα που λειτούργησε τον περασμένο Φλεβάρη ο FAIR PLAY 96.1 μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου που ανέστειλε την λειτουργία του, ο Πέτρος Πετράκος άλλαξε το ραδιόφωνο τις νύχτες με το «late night», μια εκπομπή που όμοια της δεν υπήρχε σε όλη την Ελλάδα τέτοια ώρα.

Με την αθλητική ανασκόπηση της ημέρας, ειδήσεις από την πολιτική, κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, ειδήσεις για τεχνολογία, τα media και παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο παρέα με τα καλύτερα λαικά τραγούδια από το σήμερα και το χθες σε μια μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών. Και όλα αυτά με την αλληλεπίδραση ακροατών είτε τηλεφωνικά είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο Πέτρος Πετράκος αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Διαμαντόπουλου, διευθυντή του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 και πλέον κάθε νύχτα 00.00-04.00 εκτός Σαββατοκύριακου θα συνεχίσει την ίδια ωραία ραδιοφωνική παρέα από τη συχνότητα του πρώτου σε ακροαματικότητα σταθμού της Θεσσαλονίκης και μέσω ίντερνετ σε όλο τον κόσμο που επίσης έχει πολλούς πιστούς ακροατές.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.