Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 | 16:14

Late night στο Ράδιο Θεσσαλονίκη!

Η εκπομπή του Πέτρου Πετράκου.

Από την πρώτη μέρα που λειτούργησε τον περασμένο Φλεβάρη ο FAIR PLAY 96.1 μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου που ανέστειλε την λειτουργία του, ο Πέτρος Πετράκος άλλαξε το ραδιόφωνο τις νύχτες με το «late night», μια εκπομπή που όμοια της δεν υπήρχε σε όλη την Ελλάδα τέτοια ώρα.

Με την αθλητική ανασκόπηση της ημέρας, ειδήσεις από την πολιτική, κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, ειδήσεις για τεχνολογία, τα media και παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο παρέα με τα καλύτερα λαικά τραγούδια από το σήμερα και το χθες σε μια μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών. Και όλα αυτά με την αλληλεπίδραση ακροατών είτε τηλεφωνικά είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο Πέτρος Πετράκος αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Διαμαντόπουλου, διευθυντή του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 και πλέον κάθε νύχτα 00.00-04.00 εκτός Σαββατοκύριακου θα συνεχίσει την ίδια ωραία ραδιοφωνική παρέα από τη συχνότητα του πρώτου σε ακροαματικότητα σταθμού της Θεσσαλονίκης και μέσω ίντερνετ σε όλο τον κόσμο που επίσης έχει πολλούς πιστούς ακροατές.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.