Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 | 14:52

Ιδρύθηκε Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου!

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της.

Επικυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της ΕΣΑ (Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου) και έτσι η Ένωση έχει την απαραίτητη νομική υπόσταση για να προχωρήσει στο έργο της.

Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑ έχει συναντηθεί με τα Προεδρεία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΠΗΤ, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους στόχους της Ενώσεως και παράλληλα, να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

Παράλληλα, το ΔΣ έχει συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες του αυτοκινήτου, της μετακίνησης, της οδικής ασφάλειας κ.λπ., συζητώντας τα προβλήματα τους και προτείνοντας λύσεις.

Μάλιστα, στην πρόσφατη ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ηλεκτροκίνηση, η ΕΣΑ προσκλήθηκε επίσημα και ζητήθηκαν από την Ένωση οι δικές της απόψεις για τον πολύ σημαντικό αυτό τομέα του αυτοκινήτου.

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα και για όποιο άλλο ζήτημα αφορά στο χώρο του αυτοκινήτου, σε οποιονδήποτε άλλον πολιτικό φορέα της χώρας μας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.