Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 | 14:52

Ιδρύθηκε Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου!

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της.

Επικυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της ΕΣΑ (Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου) και έτσι η Ένωση έχει την απαραίτητη νομική υπόσταση για να προχωρήσει στο έργο της.

Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑ έχει συναντηθεί με τα Προεδρεία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΠΗΤ, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους στόχους της Ενώσεως και παράλληλα, να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

Παράλληλα, το ΔΣ έχει συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες του αυτοκινήτου, της μετακίνησης, της οδικής ασφάλειας κ.λπ., συζητώντας τα προβλήματα τους και προτείνοντας λύσεις.

Μάλιστα, στην πρόσφατη ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ηλεκτροκίνηση, η ΕΣΑ προσκλήθηκε επίσημα και ζητήθηκαν από την Ένωση οι δικές της απόψεις για τον πολύ σημαντικό αυτό τομέα του αυτοκινήτου.

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα και για όποιο άλλο ζήτημα αφορά στο χώρο του αυτοκινήτου, σε οποιονδήποτε άλλον πολιτικό φορέα της χώρας μας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.