Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 | 14:52

Ιδρύθηκε Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου!

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της.

Επικυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της ΕΣΑ (Ενωση Συντακτών Αυτοκινήτου) και έτσι η Ένωση έχει την απαραίτητη νομική υπόσταση για να προχωρήσει στο έργο της.

Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑ έχει συναντηθεί με τα Προεδρεία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΠΗΤ, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους στόχους της Ενώσεως και παράλληλα, να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

Παράλληλα, το ΔΣ έχει συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες του αυτοκινήτου, της μετακίνησης, της οδικής ασφάλειας κ.λπ., συζητώντας τα προβλήματα τους και προτείνοντας λύσεις.

Μάλιστα, στην πρόσφατη ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ηλεκτροκίνηση, η ΕΣΑ προσκλήθηκε επίσημα και ζητήθηκαν από την Ένωση οι δικές της απόψεις για τον πολύ σημαντικό αυτό τομέα του αυτοκινήτου.

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα και για όποιο άλλο ζήτημα αφορά στο χώρο του αυτοκινήτου, σε οποιονδήποτε άλλον πολιτικό φορέα της χώρας μας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Η αγορά σήμερα

14-02-2019

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Διαθέσιμο από την AMF Electronics το Digimeter S4 Touch της Technisat. Πρόκειται για ένα εύκολο, ακριβές και πλήρες όργανο μέτρησης DVB σημάτων, το οποίο διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη TFT 4,3” οθόνη. Μετράει δορυφορικά, επίγεια και καλωδιακά σήματα, ενώ μετράει και ραδιοφωνικά FM, DAB σήματα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 125

Τεύχος 125

23-01-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 125

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές και παρουσιάσεις του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή του νέου δέκτη Vu+ DUO 4K της VU, ενός Hi-End δορυφορικού δέκτη με προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Ο ολοκαίνουργιος Vu+ Duo 4K, ο  ταχύτερος Enigma2 δέκτης που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, καθώς διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.1GHz, εξοπλίζεται με διπλά FBC tuners, χάρη στα οποία διαθέτει προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Με ενσωματωμένα Wi-Fi και Bluetooth interfaces, αλλά και υποστήριξη Kodi, HbbTV, διπλού transcoding και multiboot, ο Vu+ Duo 4K θα ενθουσιάσει τους φανατικούς φίλους των Enigma2 δορυφορικών δεκτών. Ακ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.