09/09/2019

Ραδιόφωνο τέλος για τον Φερεντίνο, τι νέα τηλεοπτική εκπομπή ξεκινά

Τι λέει το ρεπορτάζ

Ύστερα από πέντε χρόνια στον ραδιοφωνικό… αέρα ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί από τον Παραπολιτικά FM. Ο σταθμός του πρότεινε να κάνει απογευματινή εκπομπή κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό, λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων του, κι αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης του.

«Μια συνεργασία 5 χρόνων στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 λαμβάνει τέλος. Ο σταθμός μου πρότεινε φέτος την απογευματινή ζώνη αλλά λόγω τηλεοπτικών γυρισμάτων δεν ήταν εφικτό Καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα και ειδικά στα παιδιά της Ελληνοφρένειας, να ευχαριστήσω όλη την παρέα κάτω στο λιμάνι (συνεργάτες και ακροατές) για τη υπέροχη ραδιοφωνική εμπειρία» ανέφερε ο ίδιος.

Φέτος δε, ο Φερεντίνος φέρνει τα… πάνω, κάτω» στον Alpha. Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», μετά την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:50.

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα αριθμητικά δεδομένα που τους ο Χρήστος Φερεντίνος, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Για παράδειγμα, πρέπει να υπολογίσουν πόσοι είναι οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram, τα ζευγάρια που παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα κλπ.!

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης έχει ένα βοηθό: την κερκίδα του.

Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.