Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
winlink | 25-February-2020 | 10:53:25

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 25-February-2020 | 10:04:25

Δορυφορικές λήψεις γενικά
tasos.cz | 25-February-2020 | 9:08:25

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ | 25-February-2020 | 8:31:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 25-February-2020 | 7:50:25

Ειδήσεις . Media News
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 | 11:37

Το come back του Mega με τους ανθρώπους του Mega

Επιστρέφει το νέο Mega στις οθόνες μας ως το τέλος του μήνα. Χωρίς πλήρες πρόγραμμα ωστόσο, καθώς η πρεμιέρα του ως ελεύθερος σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας στο τέλος του 2019 γίνεται για... εορταστικούς λόγους. Το Mega εξέπεμψε στις 29 Νοεμβρίου 1989 και η νέα ιδιοκτησία...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Επιστρέφει το νέο Mega στις οθόνες μας ως το τέλος του μήνα. Χωρίς πλήρες πρόγραμμα ωστόσο, καθώς η πρεμιέρα του ως ελεύθερος σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας στο τέλος του 2019 γίνεται για... εορταστικούς λόγους. Το Mega  εξέπεμψε στις 29 Νοεμβρίου 1989 και η νέα ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη στοχεύει στην υπενθύμιση της συνέχειας για το ιστορικό κανάλι της χώρας. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η προετοιμασία του καναλιού με τις αλλαγές στις κτιριακές υποδομές του κτιρίου στην οδό Συγγρού, υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση. Όπως έγινε γνωστό στο One εντάχθηκαν δυο ακόμη πρώην στελέχη του πρώην Mega, ο Πέτρος Μπούτος που αναλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα και ο Θανάσης Ανδρεούλης ως διευθυντής διοίκησης. Αρχικά το πρόγραμμα του One TV που πιθανώς να αποκτήσει το σήμα του Μega One, μετά την απόκτηση των τίτλων από την Alter ego, θα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε ενημέρωση, ενώ θα μεταδίδονται και ελληνικές ταινίες. Μετά το 2020 θα ενταχθούν σταδιακά και οι επαναλήψεις σειρών του πρώην Mega, καθώς για αυτές υπάρχουν ακόμη άλυτα ζητήματα συγγενικών δικαιωμάτων, αλλά και δικαστικών προσφυγών από τους δημιουργούς.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DrayTek VigorAP 802

Η αγορά σήμερα

25-02-2020

DrayTek VigorAP 802

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του πρώτου pluggable εσωτερικού χώρου Mesh Access Point, VigorAP 802, για ταχύτητες έως 1200Mbps και υψηλής απόδοσης Wi-Fi σε κάθε σημείο!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.