09/12/2019

Το come back του Mega με τους ανθρώπους του Mega

Επιστρέφει το νέο Mega στις οθόνες μας ως το τέλος του μήνα. Χωρίς πλήρες πρόγραμμα ωστόσο, καθώς η πρεμιέρα του ως ελεύθερος σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας στο τέλος του 2019 γίνεται για... εορταστικούς λόγους. Το Mega εξέπεμψε στις 29 Νοεμβρίου 1989 και η νέα ιδιοκτησία...

Επιστρέφει το νέο Mega στις οθόνες μας ως το τέλος του μήνα. Χωρίς πλήρες πρόγραμμα ωστόσο, καθώς η πρεμιέρα του ως ελεύθερος σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας στο τέλος του 2019 γίνεται για... εορταστικούς λόγους. Το Mega  εξέπεμψε στις 29 Νοεμβρίου 1989 και η νέα ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη στοχεύει στην υπενθύμιση της συνέχειας για το ιστορικό κανάλι της χώρας. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η προετοιμασία του καναλιού με τις αλλαγές στις κτιριακές υποδομές του κτιρίου στην οδό Συγγρού, υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση. Όπως έγινε γνωστό στο One εντάχθηκαν δυο ακόμη πρώην στελέχη του πρώην Mega, ο Πέτρος Μπούτος που αναλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα και ο Θανάσης Ανδρεούλης ως διευθυντής διοίκησης. Αρχικά το πρόγραμμα του One TV που πιθανώς να αποκτήσει το σήμα του Μega One, μετά την απόκτηση των τίτλων από την Alter ego, θα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε ενημέρωση, ενώ θα μεταδίδονται και ελληνικές ταινίες. Μετά το 2020 θα ενταχθούν σταδιακά και οι επαναλήψεις σειρών του πρώην Mega, καθώς για αυτές υπάρχουν ακόμη άλυτα ζητήματα συγγενικών δικαιωμάτων, αλλά και δικαστικών προσφυγών από τους δημιουργούς.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.