23/01/2020

Στο… 50-50 να βγει το Mega στις 3 Φεβρουαρίου, κλείνει το One

Τι λέει το πλάνο

Στις 3 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο Mega Channel, σύμφωνα με τον προγραμματισμό αλλά… δεν είναι και σίγουρο. Οι άνθρωποι του νέου καναλιού εργάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή, πιθανότατα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου αλλά κρατήστε το «αρχές Φεβρουαρίου» για να είστε… μέσα. Και σε μια αρχή χωρίς τυμπανοκρουσίες, με ελλείψεις και κενά στο πρόγραμμα αλλά, ως γνωστόν, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα.

Οποτε συμβεί πάντως, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει ξανά 1,5 περίπου χρόνο μετά τη διακοπή της λειτουργίας του. Μετά την επαναλειτουργία του Mega το τηλεοπτικό σκηνικό αναμένεται να αλλάξει άρδην.

Μένει να δούμε ποια κανάλια θα επηρεαστούν περισσότερο από την επιστροφή του. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια που γεννάται είναι ποια θα είναι η τύχη του One Channel που ξεκίνησε διαδικτυακά με στόχο να περάσει αργότερα στις τηλεοράσεις. Πλέον είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στον αέρα του διαδικτύου αλλά θα κλείσει.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.