Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
D_Satellite | 19-February-2020 | 15:35:19

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
babis3g | 19-February-2020 | 13:57:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 19-February-2020 | 12:04:19

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 19-February-2020 | 11:12:19

COSMOTE TV
paksat | 19-February-2020 | 11:12:19

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 | 17:13

Τα σενάρια για την επανέκδοση της «Απογευµατινής»

Υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον ή όχι;

Κάθε έξι μήνες προκύπτει ενδιαφέρον για την επανέκδοση της εφημερίδας «Απογευματινή», της οποίας ο τίτλος έχει κατασχεθεί από την Εθνική Τράπεζα.

Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν προς την Εθνική, τελικώς ο τίτλος δεν δόθηκε «τζάμπα», αφού επελέγη η νόμιμη οδός του πλειστηριασμού. Ομως, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν προσήλθαν, αφού δεν ήταν διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα για να αποκτήσουν τον τίτλο της «Απογευματινής». Εσχάτως, επανήλθαν τα σενάρια που θέλουν δύο επίδοξους εκδότες να διαγκωνίζονται για την απόκτηση του ιστορικού τίτλου.

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας, αφού δεν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον για κάτι που είναι πάρα πολύ ακριβό, σε μια περίοδο, μάλιστα, που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση οι κυκλοφορίες των εφημερίδων. Επομένως, τα σενάρια που διακινούνται δεν έχουν βάση.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.