Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 26-May-2020 | 12:04:26

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 | 11:36

Στο 4-5% τα ποσοστά τηλεθέασης του Mega

Μετά από τρεις εβδομάδες στις μετρήσεις της Nielsen, και περίπου έναν μήνα μετά την επαναφορά του στην Digea, το Mega παγιώθηκε σε ποσοστά που κινούνται μεταξύ του 4% και του 5% στο σύνολο του κοινού. Ο αρχικός «ενθουσιασμός» με τα διψήφια ποσοστά της πρεμιέρας έφυγε σχετικά γρήγορα...

Σταθεροποιήθηκε το μερίδιο του «μεγάλου καναλιού» στο τηλεβαρόμετρο.

Μετά από τρεις εβδομάδες στις μετρήσεις της Nielsen, και περίπου έναν μήνα μετά την επαναφορά του στην Digea, το Mega παγιώθηκε σε ποσοστά που κινούνται μεταξύ του 4% και του 5% στο σύνολο του κοινού. Ο αρχικός «ενθουσιασμός» με τα διψήφια ποσοστά της πρεμιέρας έφυγε σχετικά γρήγορα, καθώς στην πρώτη του εβδομάδα είχε μέσο όρο 6,6%, στην δεύτερη 4,7% και στην τρίτη 4,8%. Λίγο καλύτερη για το Mega η κατάσταση στο «δυναμικό κοινό», όπου στην πρώτη εβδομάδα είχε ποσοστό 7,8%, στην δεύτερη 5,6% και στην τρίτη 5,8%. Στα δελτία ειδήσεων ξεκίνησε με ένα 6,9%, μετά έπεσε στο 4,9% και την τελευταία εβδομάδα ανέβηκε στο 5,3%.

Όσον αφορά την κατάταξη στο σύνολο κινείται μεταξύ 6ης και 7ης θέσης ανάμεσα στους 10 σταθμούς που μετρώνται, στο «δυναμικό κοινό» βρίσκεται στην και την 6η θέση, ενώ στα κεντρικά δελτία βρίσκεται συνήθως στην τελευταία ή την 6η θέση, ανάμεσα στα 7 του ανταγωνισμού. Ουσιαστικά οι βασικότεροι «αντίπαλοι» του Mega, τουλάχιστον σε αυτή την φάση, είναι το Open και η ΕΡΤ1.

Σε γενικές γραμμές το «μεγάλο κανάλι» έκανε μια καλή αρχή σε επίπεδο τηλεθέασης, για τα δεδομένα ενός εγχειρήματος που -με εξαίρεση τις σειρές από το παλιό Mega- στήθηκε από το μηδέν, σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Πίσω στον Σεπτέμβριο του 2013, το Epsilon έχοντας διαδεχτεί τον 902 μπήκε στις μετρήσεις της Nielsen 2,5 μήνες αργότερα, και κινήθηκε σε ποσοστά που άγγιζαν το 2% στις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Ακόμα πιο πίσω, ο τωρινός ΣΚΑΪ πήρε την θέση του εγκαταλελειμένου Seven τον Απρίλιο του 2006, μπήκε όμως στις μετρήσεις τον Αύγουστο του 2007. Τότε ο εβδομαδιαίος μέσος όρος του ήταν στο 4-5%, στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν όμως έπεσε στο 3-3,5%.

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.