25/06/2020

Προς κατάργηση ο “νόμος Παππά;”

Προς αντικατάσταση μιας βασικής διάταξης του «νόμου Παππά»; Υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα από την ΕΙΤΗΣΕΕ προς την κυβέρνηση προκειμένου να προσμετρώνται και οι… θυγατρικές των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών εταιρειών στο όριο των 400 εργαζομένων που απαιτεί ο νόμος ως προϋπόθεση για τη λειτουργία τους. Κάτι τέτοιο, όμως, θα προκαλέσει νέο γύρο απολύσεων, μέσω άτυπων συγχωνεύσεων τηλεοπτικών σταθμών.

Προς αντικατάσταση μιας βασικής διάταξης του «νόμου Παππά»; Υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα από την ΕΙΤΗΣΕΕ προς την κυβέρνηση προκειμένου να προσμετρώνται και οι… θυγατρικές των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών εταιρειών στο όριο των 400 εργαζομένων που απαιτεί ο νόμος ως προϋπόθεση για τη λειτουργία τους. Κάτι τέτοιο, όμως, θα προκαλέσει νέο γύρο απολύσεων, μέσω άτυπων συγχωνεύσεων τηλεοπτικών σταθμών. Υπάρχει και η ερμηνεία πάντως να συνυπολογίζονται στο προσωπικό των εταιρειών και όσοι εργάζονται με τη μορφή της εταιρείας παραγωγής στο μεταδιδόμενο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών. Σε αυτό το καθεστώς ανήκουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.