28/09/2020

ΕΡΤ: Νέα λογότυπα με "άρωμα" από RAI!

Νωρίς το πρωί έγιναν τα αποκαλυπτήρια για τη νέα εικόνα των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, νέα μεν αλλά κάτι μας θυμίζει. Εδώ και λίγες ώρες η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, η ΕΡΤ Sports και η ΕΡΤ World βγαίνουν στον αέρα με τα καινούργια τους λογότυπα, στο πλαίσιο της νέας ταυτότητας της ΕΡΤ που λανσαρίστηκε επίσημα χθες. Ιδού και τα νέα σήματα...

Νωρίς το πρωί έγιναν τα αποκαλυπτήρια για τη νέα εικόνα των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, νέα μεν αλλά κάτι μας θυμίζει.

Εδώ και λίγες ώρες η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, η ΕΡΤ Sports και η ΕΡΤ World βγαίνουν στον αέρα με τα καινούργια τους λογότυπα, στο πλαίσιο της νέας ταυτότητας της ΕΡΤ που λανσαρίστηκε επίσημα χθες. Ιδού και τα νέα σήματα των τριών βασικών τηλεοπτικών προγραμμάτων:

Η ΕΡΤ1 έγινε μπλε, η ΕΡΤ2 έγινε κόκκινη και η ΕΡΤ3 έγινε πράσινη, με την ΕΡΤ Sports να διατηρεί το πορτοκαλί χρώμα.

Η ελληνική δημόσια τηλεόραση, ωστόσο, φαίνεται πως είχε μεγάλες... επιρροές από την αντίστοιχη ιταλική, καθώς οι χρωματισμοί των καναλιών της ΕΡΤ και εν μέρει ο σχεδιασμός, είναι ίδιοι με εκείνοι των τηλεοπτικών προγραμμάτων της RAI

ERTnewlogos

 

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.