18/11/2020

Επιστρέφει το ριάλιτι «Φάρμα»

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες που ήθελαν το ριάλιτι «Φάρμα» να επιστρέφει ήταν έντονες. Το πρωί της Δευτέρας όμως η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 καθώς το πρότζεκτ θα ξαναβγεί στον αέρα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου. Δύο ομάδες συμμετεχόντων καλούνται να επιβιώσουν σε μια απομονωμένη φάρμα, μακριά από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες που ήθελαν το ριάλιτι «Φάρμα» να επιστρέφει ήταν έντονες. Το πρωί της Δευτέρας όμως η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 καθώς το πρότζεκτ θα ξαναβγεί στον αέρα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Δύο ομάδες συμμετεχόντων καλούνται να επιβιώσουν σε μια απομονωμένη φάρμα, μακριά από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Χωρίς ρεύμα, θα καλλιεργούν χωράφια και θα εκτρέφουν ζώα. Τα teams πριν το τέλος θα γίνουν ένα και από εκεί θα προκύψει ο μεγάλος νικητής, που θα κερδίσει 50.000 ευρώ μετρητά και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

 

 

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, δεν έχει γίνει συζήτηση με κάποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια, ενώ το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη στον αέρα.

Πηγή:  eleftherostypos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 18/11/2020)

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.