13/01/2021

«Ράδιο Αρβύλα»: Tα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του Open. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα δίνοντας το στίγμα τους από την πρώτη κιόλας εκπομπή. Άλλωστε η εκπομπή σάτιρας που ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία από τον ΑΝΤ1 έχει...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του Open. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα δίνοντας το στίγμα τους από την πρώτη κιόλας εκπομπή.

Άλλωστε η εκπομπή σάτιρας που ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία από τον ΑΝΤ1 έχει φανατικούς τηλεθεατές. Οι ιθύνοντες του καναλιού που εδρεύει στο Κορωπί αποφάσισαν να μπει η εκπομπή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του καναλιού, την ώρα που η πλειοψηφία του ανταγωνισμού έχει τα δικά της δελτία.

Όπως μαρτυρούν τα νούμερα της πρεμιέρας μάλλον πέτυχαν διάνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η πρώτη εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 16,8% στο γενικό σύνολο και 22,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε ακόμη και το 26,9% κυριαρχώντας έναντι των ανταγωνιστών.

Το σχετικό hashtag βέβαια έγινε πολύ γρήγορα Νο.1 trend στην πλατφόρμα του twitter. Οι «Αρβύλα» έδειξαν από την πρώτη κιόλας εκπομπή ότι δε θα είναι καθόλου εύκολο αντίπαλος για κανέναν.

Πρέπει να τονίσουμε ότι μέσα στη σεζόν αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στις μετρήσεις τηλεθέασης. Όμως το πρώτο δείγμα γραφής για τη σατιρική εκπομπή είναι αρκετά ελπιδοφόρο.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.