21/01/2021

Νέες υποψηφιότητες για την «Φάρμα»

Νέα ονόματα προστίθενται συνεχώς στην λίστα με τους υποψήφιους για την «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Το ριάλιτι πρόκειται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο όπως είχε ακουστεί αρχικά, έτσι οι ιθύνοντες έχουν μπροστά τους περισσότερο χρόνο για να επιλέξουν ένα δυνατό καστ που θα προκαλέσει αίσθηση.

Νέα ονόματα προστίθενται συνεχώς στην λίστα με τους υποψήφιους για την «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι πρόκειται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο όπως είχε ακουστεί αρχικά, έτσι οι ιθύνοντες έχουν μπροστά τους περισσότερο χρόνο για να επιλέξουν ένα δυνατό καστ που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με το tvnea τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν για ραντεβού στα γραφεία του ΑΝΤ1 δύο τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα media.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη και την Βασιλική Νταντά, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δώσουν την τελική τους απάντηση.

 

Πηγή:  topontiki.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/1/2021)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.