02/03/2021

Ερχεται το… Megaflix - νέα πλατφόρμα για την ταινιοθήκη του Mega

Σε τροχιά ανάπτυξης του περιεχομένου του και σε υβριδική πλατφόρμα εισέρχεται το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι της Συγγρού γίνονται σκέψεις για τη δημιουργία μιας εναλλακτικής πλατφόρμας για on demand παρακολούθηση του περιεχομένου του σταθμού με την κωδική ονομασία Megaflix.

Σε τροχιά ανάπτυξης του περιεχομένου του και σε υβριδική πλατφόρμα εισέρχεται το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι της Συγγρού γίνονται σκέψεις για τη δημιουργία μιας εναλλακτικής πλατφόρμας για on demand παρακολούθηση του περιεχομένου του σταθμού με την κωδική ονομασία Megaflix. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ταινιοθήκη του παλαιού Mega, την οποία εξασφάλισε η Αlter Ego σε πλειστηριασμό έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Megaflix θα «ανεβαίνουν» όλα τα τρέχοντα επεισόδια και το περιεχόμενο που παράγει ο σταθμός, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και σε πολλές σειρές από την πλούσια ταινιοθήκη του παλαιού Mega. Το σχέδιο για τη δημιουργία πλατφόρμας είναι ακόμα σε πρωτόλειο στάδιο και αναμένεται να αποκρυσταλλωθεί με μεγαλύτερη σαφήνεια τους επόμενους μήνες, ώστε να μπουν και οικονομικά δεδομένα στην εξίσωση. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι συνδρομητική υπηρεσία στα πρότυπα του Netflix ή ελεύθερη με πρόσβαση από το κόκκινο κουμπί, όπως το ERTflix.

Πηγή: REALLIFE  |  enikos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/3/2021)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.