15/07/2021

Έτερος Εγώ: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε γιατί η σειρά δεν προβλήθηκε στο Netflix

O δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στο podcast του κωμικού Λάμπρου Φισφή, ξεκαθάρισε γιατί η σειρά Έτερος Εγώ δεν προβλήθηκε στο Netflix. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του, η οικονομική προσφορά που είχε πραγματοποιήσει η πλατφόρμα περιεχομένου ήταν μεγάλη...

O δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στο podcast του κωμικού Λάμπρου Φισφή, ξεκαθάρισε γιατί η σειρά Έτερος Εγώ δεν προβλήθηκε στο Netflix.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του, η οικονομική προσφορά που είχε πραγματοποιήσει η πλατφόρμα περιεχομένου ήταν μεγάλη (και συγκεκριμένα αφορούσε επταψήφιο νούμερο – και μάλιστα ήταν άνω των 2 εκατομμυρίων), ωστόσο υπήρξαν πολλά εμπόδια στις διαπραγματεύσεις. Η Cosmote δεν δέχτηκε να αφαιρεθεί η σειρά από τη δική της πλατφόρμα και έτσι σε πρώτη φάση δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί και τα δυο μέρη. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, ;όμως, όταν προέκυψε το ζήτημα του τρίτου κύκλου της σειράς, “Νέμεσις”. Η Cosmote TV επέμεινε να διατηρήσει το αποκλειστικό δικαίωμα προβολής για την Ελλάδα και το Netflix να μπορεί να διαθέτει τη σειρά σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, πράγμα που οδήγησε στην τελική ρήξη ανάμεσα στα δυο μέρη.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως απογοητεύτηκε από αυτή την κατάληξη, καθώς το εν λόγω άνοιγμα του Netflix στην ελληνική αγορά θα δημιουργούσε ευκαιρίες και για άλλους Έλληνες δημιουργούς να προβάλουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό. Τέλος, ο δημιουργός της σειράς δήλωσε πως στην 3η σεζόν της θα εμφανιστούν πάρα πολλοί νέοι χαρακτήρες και ότι στα επεισόδιά της θα μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

 

Πηγή: thedailyowl.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.