09/11/2021

Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει το σινεμά και παρακολουθεί από κοντά το 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και το Kosmos 93.6 και κερδίστε δωρεάν κωδικούς για την παρακολούθηση του on line τμήματος του Φεστιβάλ.

Για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει το σινεμά και παρακολουθεί από κοντά το 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και το Kosmos 93.6 και κερδίστε δωρεάν κωδικούς για την παρακολούθηση του on line τμήματος του Φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στο www.filmfestival.gr.

Οι ταινίες, οι δράσεις, οι εκθέσεις, τα αφιερώματα αλλά και η ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ στις εκπομπές του Kosmos και του Δεύτερου.

Συγκεκριμένα, ακούστε στο Δεύτερο Πρόγραμμα την απεσταλμένη της Ραδιοφωνίας στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Νεοφωτίστου, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 13:00, σε μια κοινή εκπομπή με τον Μιχάλη Γελασάκη, καθώς και τις ανταποκρίσεις της, τις επόμενες μέρες. Για το Kosmos, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 10:00, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Δημητριάδης από το στούντιο  μεταφέρουν το κλίμα, λίγο πριν από την ανακοίνωση των βραβεύσεων.

Για τον on line διαγωνισμό του Δεύτερου κάντε κλικ εδώ και για το Kosmos συντονιστείτε με τις εκπομπές του.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.