02/09/2021

Το «γύρισε» στο adult pop ρεπερτόριο ο Zeppelin 106.7

Πειραματισμοί από τη δημόσια ραδιοφωνία στην αναξιοποίητη, έως τώρα, συχνότητα των 106.7. Πριν καλά καλά κλείσει μια εβδομάδα λειτουργίας, το Zeppelin FM άλλαξε ρεπερτόριο και από το ροκ πήγε στο ποπ-ροκ. Πλέον ανταγωνίζεται ραδιόφωνα όπως ο Easy 97.2 (περισσότερο) και ο Kiss 92.9 (λιγότερο), που παίζουν ξένες mainstream επιτυχίες όλων των δεκαετιών...

Πειραματισμοί από τη δημόσια ραδιοφωνία στην αναξιοποίητη, έως τώρα, συχνότητα των 106.7. Πριν καλά καλά κλείσει μια εβδομάδα λειτουργίας, το Zeppelin FM άλλαξε ρεπερτόριο και από το ροκ πήγε στο ποπ-ροκ. Πλέον ανταγωνίζεται ραδιόφωνα όπως ο Easy 97.2 (περισσότερο) και ο Kiss 92.9 (λιγότερο), που παίζουν ξένες mainstream επιτυχίες όλων των δεκαετιών. Παρόλα αυτά το όνομά του, που πλέον ακούγεται και στον αέρα των 106.7, (συνεχίζει να) παραπέμπει σε ροκ σταθμό λόγω των θρυλικών Led Zeppelin, όπως και τα σήματά του.

Ιδού ένα δείγμα από τη νέα playlist του.

LP - Lost On You
OMD - Electricity
Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow
Billy Idol - Eyes Without A Face
Robert Palmer & UB40 - I'll Be Your Baby Tonight
Bodyrockers - I Like The Way
Nickelback - When We Stand Together
Sia - California Dreamin'
Joe Cocker - Summer In The City
Patti Smith - Because The Night
Empire Of The Sun - We Are The People
Sinead O' Connor - Nothing Compares 2 U
Robbie Williams - Angels
Amy Winehouse - Back To Black
Phil Collins - Two Hearts
Balthazar - Bunker
Men At Work - Who Can It Be Now

Η μουσική μεταστροφή του Zeppelin 106.7 είχε ξεκινήσει λίγα 24ωρα πριν, καθώς από το microsite του στο ert.gr αφαιρέθηκε η λεζάντα «το νέο ΡΟΚ ραδιόφωνο της ΕΡΤ» και μπήκε μια νέα, πιο γενικής στόχευσης, που λέει «το νέο μουσικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ». Επιπλέον, χθες, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, ανέβασε κείμενο στο προφίλ του στο Facebook σχετικά με τον νέο ραδιοσταθμό. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο μουσικό στίγμα του Zeppelin 106.7, το κοινό στο οποίο θα στοχεύει και την διαδικασία της υλοποίησης του project, λέγοντας ότι ήταν δική του πρόταση.

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Music TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.