18/01/2018

Νέος δέκτης 4Κ και υπηρεσία UHD από την Canal+

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η γαλλική συνδρομητική πλατφόρμα Canal+ δρομολογεί σήμερα 18 Ιανουαρίου την έναρξη μίας νέας δορυφορικής υπηρεσίας Ultra-HD, με ένα νέο αποκωδικοποιητή (Le Decodeur). Το σήμα UHD θα διανέμεται από την SES από την τροχιακή της θέση στις 19,2 μοίρες ανατολικά. Χρησιμοποιώντας το υπάρχον δορυφορικό πιάτο, όλοι οι συνδρομητές της Canal+ θα μπορούν...

Η γαλλική συνδρομητική πλατφόρμα Canal+ δρομολογεί σήμερα 18 Ιανουαρίου την έναρξη μίας νέας δορυφορικής υπηρεσίας Ultra-HD, με ένα νέο αποκωδικοποιητή (Le Decodeur). Το σήμα UHD θα διανέμεται από την SES από την τροχιακή της θέση στις 19,2 μοίρες ανατολικά.

Χρησιμοποιώντας το υπάρχον δορυφορικό πιάτο, όλοι οι συνδρομητές της Canal+ θα μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου υψηλής ποιότητας UHD, συμπεριλαμβανομένου του κινηματογράφου, τηλεοπτικών σειρών, πρωτότυπων παραγωγών και αθλητισμού, χρησιμοποιώντας ένα νέο δορυφορικό δέκτη UHD, τον Le Decodeur. Ο νέος δέκτης μπορεί να λαμβάνει οκτώ δορυφορικά κανάλια, και με το ενσωματωμένο WiFi μπορεί να προσφέρει επίσης πολλαπλές λειτουργίες και μια νέα εμπειρία προβολής επιτρέποντας την κατανάλωση βίντεο σε πολλαπλές συσκευές και δωμάτια.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την SES για να φέρουμε το UHD στο 100% των γαλλικών νοικοκυριών", δήλωσε ο Frank Cadoret, EVP Distribution, του ομίλου Canal+. "Ο Le Decodeur είναι ο πιο εξελιγμένος δορυφορικός αποκωδικοποιητής στην αγορά με εξαιρετικά γρήγορη πλοήγηση καναλιών και μια εντελώς ανασχεδιασμένη εμπειρία χρήστη. Μαζί με το εξαιρετικό περιεχόμενο UHD της Canal, ιδιαίτερα με τις αθλητικές και τις πρωτότυπες σειρές (Creations Originales), σκοπεύουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την αφοσίωση των πελατών μας μέσω του δορυφόρου και να αυξήσουμε την υπάρχουσα βάση συνδρομητών."

https://advanced-television.com/2018/01/18/canal-goes-uhd/

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.