03/06/2016

Η WISI παρουσιάζει το λογισμικό Headend 3.0 στην ANGA COM 2016

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Με το νέο Headend 3.0 η WISI δημιούργησε ένα νέο επίπεδο αναβαθμίσεων που βασίζονται σε λογισμικό, για τα συστήματα headend Tangram και Chameleon. Το Headend 3.0 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση ANGA COM 2016, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, στο περίπτερο Ε9 της αίθουσας...
Με το νέο Headend 3.0 η WISI δημιούργησε ένα νέο επίπεδο αναβαθμίσεων που βασίζονται σε λογισμικό, για τα συστήματα headend Tangram και Chameleon. Το Headend 3.0 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση ANGA COM 2016, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, στο περίπτερο Ε9 της αίθουσας 10.2 και στο περίπτερο MS7 της αίθουσας 10.1.

H πολύ μεγάλη αύξηση της απόδοσης πραγματοποιείται χωρίς αλλαγή στο hardware, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη σε όλα τα υφιστάμενα module Tangram και Chameleon. Το Headend 3.0 προσφέρει περισσότερη ισχύ επεξεργασίας, καθώς και υψηλότερα bitrate και περισσότερα IP stream από ποτέ, ενώ την ίδια στιγμή απαιτεί λιγότερο χώρο από πριν. Η νέα αρχιτεκτονική του λογισμικού στην πράξη βελτιώνει την απόδοση σε μεγαλύτερο βαθμό από μία αύξηση των πόρων σε νέο hardware. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο, είναι ότι ενώ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες, δεν καταναλώνει μεγαλύτερη ισχύ.

Η WISI θα δώσει στη δημοσιότητα επίσης πακέτα λογισμικού για streaming, multiplexing και scrambling, αλλά και για άλλες χρήσεις. Το μόνο που έχουν να κάνει ο διαχειριστής του δικτύου είναι να διαλέξει από μία σειρά διαφορετικών επιλογών ώστε να αποκτήσει την απόδοση που χρειάζεται.

Δελτίο Τύπου
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.