21/09/2016

Τρισδιάστατοι χάρτες κάλυψης σήματος και υποστήριξη JESS/Unicable 2 με τους αναλυτές της PROMAX

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Δημιουργία ενός τρισδιάστατου χάρτη κάλυψης με αναλυτή Promax. Οι μετρήσεις που λαμβάνονται από την εφαρμογή Signal Coverage ενός αναλυτή PROMAX HD RANGER+, HD RANGER 2 (και από τις αντίστοιχες εκδόσεις ATSC και ISDB-T), καθώς και από το HD RANGER 3, μπορούν να εξαχθούν στο Google Earth ως τρισδιάστατος χάρτης. Το KML Generator είναι ένα δωρεάν online εργαλείο...

Δημιουργία ενός τρισδιάστατου χάρτη κάλυψης με αναλυτή Promax

Οι μετρήσεις που λαμβάνονται από την εφαρμογή Signal Coverage ενός αναλυτή PROMAX HD RANGER+, HD RANGER 2 (και από τις αντίστοιχες εκδόσεις ATSC και ISDB-T), καθώς και από το HD RANGER 3, μπορούν να εξαχθούν στο Google Earth ως τρισδιάστατος χάρτης.

Το KML Generator είναι ένα δωρεάν online εργαλείο που προσφέρει αρκετές επιλογές για τη μετατροπή των σημείων δοκιμής σε τρισδιάστατα γραφικά, τυπικά σημεία επισήμανση (marker) ή ακόμα και σε ισουψείς καμπύλες στον χάρτη.   

01 kmlgen 3d

02 kmlgen markers

03 kmlgen graphΓια τη δημιουργία μίας παρόμοιας ανάλυσης σήματος είναι απαραίτητη η χρήση ενός οργάνου μέτρησης πεδίου PROMAX HD RANGER, με εγκατεστημένη την επιλογή GPS. Η Promax μπορεί να παραδώσει τον συμβατό δέκτη ώστε να μπορεί να γίνει άμεση χρήση της εφαρμογής.

http://www.promaxelectronics.com/ing/news/483/create-your-own-3d-signal-coverage-map-with-your-promax-field-strength-meter

Έλεγχος δορυφορικών συσκευών με εντολές JESS / Unicable 2 με όργανα μέτρησης πεδίου HD Ranger 2 και HD Ranger 3.

Tα ονόματα JESS και Unicable 2 είναι η εναλλακτική ονομασία των προτύπων SCD2/EN50607 που χρησιμοποιύνται για τη ρύθμιση συσκευών headend. Χάρη στις δυνατότητες του της αμφίδρομης επικοινωνίας DiSEqC το όργανο μπορεί να διαβάσει αυτόματα τη ρύθμιση οποιασδήποτε μονάδας SCD2/EN50607 που θα συνδεθεί σε αυτό. Στην περίπτωση που δεν θα ανιχνευθεί κάποια συμβατή συσκευή, το όργανο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει μία τυφλή ρύθμιση της μονάδας χωρίς άλλη επιβεβαίωση πλην της αναφοράς του φάσματος.

04 jess ing

http://www.promaxelectronics.com/ing/contact-promax/HDRanger2

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.