Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 | 16:38

Αλλαγές στην υπηρεσία Nova Go!

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του. Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

 

Γράφτηκε από: N.D

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του.

Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

Αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά με δυο τρία παραδείγματα:

1. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet τότε ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι και μπορεί να παρακολουθήσει ταυτόχρονα ένα αθλητικό γεγονός που δείχνει π.χ το Novasports1 HD και στην τηλεόραση αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

2. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet αλλά είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi άλλου παρόχου, τότε λαμβάνει το παρακάτω μήνυμα (φωτό) και θα πρέπει να επιλέξει που θα δει τον αγώνα. Αν επιλέξει να παρακολουθήσει τον αγώνα του NS1 HD στο tablet του, η εικόνα (για το συγκεκριμένο κανάλι) στην TV της οικίας του θα διακοπεί προσωρινά. Και το ανάποδο φυσικά.

3. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet ,είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi Forthnet, τότε βλέπει ταυτόχρονα κανονικά και στην TV αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

4. Εάν ο συνδρομητής δεν είναι στο δίκτυο της Forthnet, τότε είτε βρίσκεται εκτός είτε εντός της οικίας του, δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα π.χ το Novasports1 HD και στην TV και στη Nova Go συσκευή του. Θα πρέπει να επιλέξει ποιο από τα δυο επιθυμεί.

Πάντως, ακόμη και με αυτές τις αλλαγές, η προσωπική μας άποψη είναι πως η εφαρμογή NOVA Go παραμένει αρκετά πιο χρηστική συγκριτικά με την ανταγωνιστική υλοποίηση, που απαιτεί να υπάρχει σύνδεση (συμβολαίου ή καρτοκινητή) για να λειτουργήσει. 

Διευκρινήσεις:

α)Οι αλλαγές αφορούν μόνο τα αθλητικά κανάλια της Nova.

β)Ο περιορισμός της ταυτόχρονης παρακολούθησης αφορά ένα και μόνο κανάλι τη φορά. Δηλαδή εάν στην TV παίζει το Novasports1 HD, επιτρέπεται η παρακολούθηση ενός άλλου αθλητικού καναλιού- ας πούμε του Novasports2 HD- στη Nova Go συσκευή.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Inverto Twin High Gain

Η αγορά σήμερα

20-02-2017

Inverto Twin High Gain

Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι το καλύτερο LNB της εταιρίας Inverto και ένα από τα καλύτερα της αγοράς, είναι το γνωστό High Gain, το οποίο παρουσιάζει υψηλή ευαισθησία σχεδόν σε όλο το δορυφορικό φάσμα συχνοτήτων, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολες λήψεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία έλλειψη στο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved