Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 | 16:38

Αλλαγές στην υπηρεσία Nova Go!

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του. Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

 

Γράφτηκε από: N.D

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του.

Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

Αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά με δυο τρία παραδείγματα:

1. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet τότε ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι και μπορεί να παρακολουθήσει ταυτόχρονα ένα αθλητικό γεγονός που δείχνει π.χ το Novasports1 HD και στην τηλεόραση αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

2. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet αλλά είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi άλλου παρόχου, τότε λαμβάνει το παρακάτω μήνυμα (φωτό) και θα πρέπει να επιλέξει που θα δει τον αγώνα. Αν επιλέξει να παρακολουθήσει τον αγώνα του NS1 HD στο tablet του, η εικόνα (για το συγκεκριμένο κανάλι) στην TV της οικίας του θα διακοπεί προσωρινά. Και το ανάποδο φυσικά.

3. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet ,είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi Forthnet, τότε βλέπει ταυτόχρονα κανονικά και στην TV αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

4. Εάν ο συνδρομητής δεν είναι στο δίκτυο της Forthnet, τότε είτε βρίσκεται εκτός είτε εντός της οικίας του, δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα π.χ το Novasports1 HD και στην TV και στη Nova Go συσκευή του. Θα πρέπει να επιλέξει ποιο από τα δυο επιθυμεί.

Πάντως, ακόμη και με αυτές τις αλλαγές, η προσωπική μας άποψη είναι πως η εφαρμογή NOVA Go παραμένει αρκετά πιο χρηστική συγκριτικά με την ανταγωνιστική υλοποίηση, που απαιτεί να υπάρχει σύνδεση (συμβολαίου ή καρτοκινητή) για να λειτουργήσει. 

Διευκρινήσεις:

α)Οι αλλαγές αφορούν μόνο τα αθλητικά κανάλια της Nova.

β)Ο περιορισμός της ταυτόχρονης παρακολούθησης αφορά ένα και μόνο κανάλι τη φορά. Δηλαδή εάν στην TV παίζει το Novasports1 HD, επιτρέπεται η παρακολούθηση ενός άλλου αθλητικού καναλιού- ας πούμε του Novasports2 HD- στη Nova Go συσκευή.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

20-10-2017

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Τα νέα OTT TV Box της γερμανικής Golden Interstar είναι διαθέσιμα από την Ψηφιακή Τεχνολογία. Τα G-150/G-200 επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχονται με προεγκατεστημένο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Τεύχος 109

20-09-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Είναι γνωστό ότι οι πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της παγκόσμιας αγοράς προβάλλονται σε Α προβολή, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στην Αμερική, αποκλειστικά από τα συνδρομητικά πακέτα NOVA και COSMOTE TV. Εμείς, ενόψει νέας σαιζόν, συλλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.Ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός για την ψηφιακή TV στη χώρα μας, αφού έχει εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των αδειών TV. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο, καθώς και άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως την ακύρωση του διαγωνισμού των 156 πομπών της ΕΡΤ, μέσα από την στήλη Media News, της Ματίνας Παπαχριστούδη.Η νέα σεζόν ξεκίνησε και τα πρώτα νέα π...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved