02/12/2016

Καταστράφηκε το διαστημικό όχημα Progress MS-04 λίγο μετά την εκτόξευση του

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η αποστολή φορτίου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό Progress-MS-04 δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Η αποστολή του Progress ξεκίνησε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, αλλά 382 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση οι επίγειοι σταθμοί ραντάρ σταμάτησαν να ανιχνεύουν την παρουσία του στην προβλεπόμενη τροχιά. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ...

Η αποστολή φορτίου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό Progress-MS-04 δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Η αποστολή του Progress ξεκίνησε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, αλλά 382 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση οι επίγειοι σταθμοί ραντάρ σταμάτησαν να ανιχνεύουν την παρουσία του στην προβλεπόμενη τροχιά. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες το ατύχημα που προκάλεσε την ολική καταστροφή του φορτίου συνέβη σε ύψος 190 χιλιομέτρων, πάνω από την ορεινή περιοχή της Δημοκρατίας της Τούβα, νότια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η απώλεια του σκάφους δεν θα έχει καμία επίπτωση στην λειτουργία του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ούτε στη ζωή των αστροναυτών που διαμένουν εκεί.

http://www.telesatellite.com/actu/48595-le-cargo-progress-ms-04-detruit-peu-apres-son-lancement-video.html

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.