Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 18-January-2020 | 2:04:18

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 18-January-2020 | 1:15:18

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 18-January-2020 | 1:05:18

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
woolfnet | 17-January-2020 | 22:49:17

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 17-January-2020 | 19:07:17

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 | 19:23

COSMOTE TV: Bundesliga, αναβαθμίσεις, FOX Play και ψηφιακά κανάλια

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της COSMOTE TV αναμένεται αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Πέρα από διορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιώσεις για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέαση προγραμμάτων, τη νέα αναβάθμιση θα συνοδεύουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά :

 

Γράφτηκε από: N.D

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της COSMOTE TV αναμένεται αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Πέρα από διορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιώσεις για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέαση προγραμμάτων, τη νέα αναβάθμιση θα συνοδεύουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά :

· Λογικά θα έχουμε την προσθήκη στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus, σε ξεχωριστή ενότητα, του FOX Play που θα δίνει τη δυνατότητα στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV να έχουν "on demand" πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο από τα studio παραγωγής της FOX.

· Το νέο λογισμικό θα προσθέσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να λαμβάνουν τα επίγεια ψηφιακά κανάλια μέσω ενός ειδικού USB DVB-T stick που θα διατίθεται από τα καταστήματα και τους συνεργάτες της COSMOTE TV.

· Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των μενού της υπηρεσίας REPLAY TV.

Ακόμη από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και στο μέτωπο της νέας υπηρεσίας multi room που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τρείς (3) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιο του.

Αθλητικά

Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ της Bundesliga και της COSMOTE TV. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έτσι το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη μια χρονιά στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV.

Το ενδεχόμενο ένταξης του αθλητικού καναλιού FOX SPORTS HD φαίνεται να εξετάζει αρκετά σοβαρά η συνδρομητική πλατφόρμα του Αμαρουσίου. Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως Αμερικανικών sports, όπως NFL, NHL, MLB , PGA Tour , NCAA και άλλα. Αν υπάρξει κάτι δεδομένο θα επανέλθουμε.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.