Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 | 19:23

COSMOTE TV: Bundesliga, αναβαθμίσεις, FOX Play και ψηφιακά κανάλια

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της COSMOTE TV αναμένεται αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Πέρα από διορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιώσεις για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέαση προγραμμάτων, τη νέα αναβάθμιση θα συνοδεύουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά :

 

Γράφτηκε από: N.D

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της COSMOTE TV αναμένεται αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Πέρα από διορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιώσεις για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέαση προγραμμάτων, τη νέα αναβάθμιση θα συνοδεύουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά :

· Λογικά θα έχουμε την προσθήκη στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus, σε ξεχωριστή ενότητα, του FOX Play που θα δίνει τη δυνατότητα στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV να έχουν "on demand" πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο από τα studio παραγωγής της FOX.

· Το νέο λογισμικό θα προσθέσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να λαμβάνουν τα επίγεια ψηφιακά κανάλια μέσω ενός ειδικού USB DVB-T stick που θα διατίθεται από τα καταστήματα και τους συνεργάτες της COSMOTE TV.

· Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των μενού της υπηρεσίας REPLAY TV.

Ακόμη από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και στο μέτωπο της νέας υπηρεσίας multi room που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τρείς (3) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιο του.

Αθλητικά

Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ της Bundesliga και της COSMOTE TV. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έτσι το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη μια χρονιά στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV.

Το ενδεχόμενο ένταξης του αθλητικού καναλιού FOX SPORTS HD φαίνεται να εξετάζει αρκετά σοβαρά η συνδρομητική πλατφόρμα του Αμαρουσίου. Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως Αμερικανικών sports, όπως NFL, NHL, MLB , PGA Tour , NCAA και άλλα. Αν υπάρξει κάτι δεδομένο θα επανέλθουμε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.