12/01/2018

Η Panasonic αποκαλύπτει το δίκτυο τηλεπικοινωνιών 3ης γενιάς

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Panasonic Avionics Corporation πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα στην υπηρεσία δορυφορικής σύνδεσης με την υλοποίηση του δικτύου τηλεπικοινωνιών 3ης γενιάς. Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις σύνδεσης των αεροπορικών εταιρειών και των επιβατών τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2018, αεροσκάφη από διάφορες...

Η Panasonic Avionics Corporation πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα στην υπηρεσία δορυφορικής σύνδεσης με την υλοποίηση του δικτύου τηλεπικοινωνιών 3ης γενιάς.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις σύνδεσης των αεροπορικών εταιρειών και των επιβατών τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2018, αεροσκάφη από διάφορες αεροπορικές εταιρείες θα μεταφερθούν στο νέο δίκτυο της Panasonic. Επιπλέον, η θυγατρική της Panasonic, η ITC Global, θα προσφέρει τη νέα συνδεσιμότητα στους πελάτες της στον ενεργειακό, θαλάσσιο και επιχειρηματικό τομέα.

Η Panasonic προσφέρει τώρα εύρος ζώνης μέχρι και είκοσι φορές υψηλότερο από ό, τι είχε διαθέσιμο προηγουμένως. Υποστηρίζει την παροχή υπηρεσιών όπως η ευρυζωνικότητα, η ροή βίντεο, οι εφαρμογές VoIP, η βελτιωμένη ποιότητα τηλεοπτικής εικόνας και μια ευρύτερη επιλογή καναλιών.

https://www.telesatellite.com/actu/50845-panasonics-devoile-son-reseau-de-communication-de-3e-generation.html

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.