05/10/2018

1ο πανελλαδικό συνέδριο Fiber to the Room

Το πρώτο πανελλαδικό συνέδριο Fiber to the Room είναι γεγονός. Το συνέδριο διοργανώνεται από κοινού από τις εταιρίες Digital Innovations και ΕΝSAT TECHNOLOGIES στις 16 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο χώρο του ξενοδοχείου IBIS CENTRAL HOTEL, που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου. Στο συνέδριο θα αναπτυχθεί τεχνογνωσία για το πώς επιτυγχάνουμε εγκαταστάσεις οπτικής ίνας...

Το πρώτο πανελλαδικό συνέδριο Fiber to the Room είναι γεγονός. Το συνέδριο διοργανώνεται από κοινού από τις εταιρίες Digital Innovations και ΕΝSAT TECHNOLOGIES στις 16 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο χώρο του ξενοδοχείου IBIS CENTRAL HOTEL, που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου. Στο συνέδριο θα αναπτυχθεί τεχνογνωσία για το πώς επιτυγχάνουμε εγκαταστάσεις οπτικής ίνας σε ξενοδοχεία ή άλλες μεγάλες εγκαταστάσεις, καθώς και το πώς θα μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες (TV, τηλέφωνο, internet) μέσα από ένα καλώδιο. Το συνέδριο απευθύνεται σε τεχνικούς οι οποίοι θα πάρουν και άλλες πληροφορίες, γύρω από την τεχνολογία Fiber to the Room, όπως πχ Wi-Fi στα δωμάτια με ραχοκοκαλιά (backbone) οπτικής ίνας ή για μικτά δίκτυα ομοαξονικού - οπτικής.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τις εταιρίες Digital Innovations (τηλ.: 0031-135073831) και ΕΝSAT TECHNOLOGIES (τηλ.: 2810-244966).

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.