Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 | 12:14

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Synamedia από την Permira

Η Synamedia, το τμήμα της NDS που αποκτήθηκε από τη Cisco, βρίσκεται πίσω ξανά σε ανεξάρτητα χέρια. Η πώληση από την Service Provider Video Software Solutions της Cisco ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από την παγκόσμια επενδυτική εταιρία Permira, ενώ οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Synamedia, το τμήμα της NDS που αποκτήθηκε από τη Cisco, βρίσκεται πίσω ξανά σε ανεξάρτητα χέρια. Η πώληση από την Service Provider Video Software Solutions της Cisco ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από την παγκόσμια επενδυτική εταιρία Permira, ενώ οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν.

Το χαρτοφυλάκιο της Synamedia με πάνω από 200 πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης και μέσων ενημέρωσης περιλαμβάνει τις εταιρείες AT & T, Astro, beIN, Bharti Airtel, Charter, China DTH, Comcast, Cox, Disney, Foxtel, Get, Liberty Global, Oi, OSN, Rogers, Sky, Shaw, Tata Sky, Verizon, Viasat και Vodafone.

Οι τεχνολογίες της Synamedia, που προστατεύονται από ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο 590 ευρεσιτεχνιών, περιλαμβάνουν την πλατφόρμα βίντεο Infinite Video, την ψηφιακή καταγραφή βίντεο σε cloud, επεξεργασία βίντεο, ασφάλεια βίντεο και λογισμικό πελάτη. Η παγκόσμια ομάδα των ειδικών της Synamedia παρέχει υπηρεσίες video end-to-end σε πελάτες που καλύπτουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, παροχή, υλοποίηση, εκπαίδευση, ολοκλήρωση συστημάτων και υποστήριξη πελατών.

https://advanced-television.com/2018/10/29/synamedia-opens-for-business/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.