Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 | 14:16

NoW - Tο πρώτο περιοδικό για τεχνικούς δικτύου είναι γεγονός!

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW». Η Libra Press αφουγκράστηκε έγκαιρα το κενό που υπάρχει στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού NoW...

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW».

Η Libra Press αφουγκράστηκε έγκαιρα το κενό που υπάρχει στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού NoW, θέλοντας να καλύψει πλήρως κάθε κλάδο του τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με ειδικό και καταρτισμένο προσωπικό, χάρη στην πολυετή παρουσία των στελεχών της εταιρίας στο χώρο, το νέο περιοδικό θα αποτελέσει τον νούμερο 1 οδηγό ενημέρωσης και αγοράς για κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη, τεχνικό, αλλά και λάτρη της πληροφορικής και του δικτυακού εξοπλισμού. Ειδικότερα το συντακτικό team του περιοδικού απαρτίζεται από τους γνωστούς τεχνικούς αρθογράφους Σωτήρη Χατζηστρατή, Χάρη Ματθαίου, Παναγιώτη Αποστολόπουλο και Νομικό Αργύρη, οι οποίοι θα συνδυαστούν στο ίδιο τεύχος με τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλλά.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Το NoW με τεχνικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές, έρχεται να σταθεί δίπλα στους υπάρχοντες, αλλά και στους νεότερους τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών συστημάτων. Η θεματογραφία του περιοδικού θα καλύπτει τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Σύγχρονες επικοινωνιακές λύσεις (Internet, Intranet, VPN, VoIP)
  • Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Δικτυακός εξοπλισμός
  • Εγκαταστάσεις
  • Ξενοδοχειακές Εφαρμογές IP
  • Δίκτυα Οπτικών Ινών
  • Σύγχρονα Ασύρματα Δίκτυα 5G
  • Internet of Things
  • Αυτοματισμοί - Smart Home

Όπως και τα υπόλοιπα περιοδικά της Libra Press, έτσι και το περιοδικό NoW δεν θα κυκλοφορεί μόνο σε έντυπη μορφή, αφού η ύλη του θα αναπαράγεται μέσα από την ιστοσελίδα nowmag.gr, ενώ κάθε θέμα του θα δημοσιεύεται και στην σελίδα του (NOW) στο Facebook. Τα σημαντικότερα θέματα του περιοδικού, αλλά και τα νέα της αγοράς των εταιριών, θα στέλνονται σε μορφή Newsletter κατευθείαν στο mailbox των επαγγελματιών – τεχνικών δικτύων. Τέλος, η διαδραστική μορφή του NoW με την πληθώρα των Links στις σελίδες των διαφημίσεων, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερα την συνολική προβολή σας.

Το περιοδικό NoW θα κυκλοφορεί μαζί με τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και SECURITY REPORT, ώστε να αποτελέσουν ένα πλήρη πακέτο ενημέρωσης για τον σύγχρονο τεχνικό και όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press, δεν θα κυκλοφορούν μόνο στα περίπτερα, αλλά θα στέλνονται συνδρομητικά και σε τεχνικούς επαγγελματίες.

Για κάθε πληροφορία και επιπρόσθετη ενημέρωση επικοινωνήστε στο [email protected]nowmag.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX MFA 611 LTE 800

Η αγορά σήμερα

05-11-2019

TRIAX MFA 611 LTE 800

Διαθέσιμος από την AMF Electronics ο νέος ενισχυτής MFA 611 LTE 800 της Triax. Πρόκειται για έναν ενισχυτή ιστού πολλαπλής ζώνης με υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο οποίος συναρμολογείται πανεύκολα. Έχει αδιάβροχο περίβλημα, υψηλό βαθμό θωράκισης και εξαιρετικά υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Τεύχος 134

23-10-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για ένα νέο, επώνυμο TV Box που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε άμεσα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ΑΜΙΚΟ A6N που ανήκει στη σειρά OTT της Amiko και λειτουργεί με Android 7.1.2 Nougat. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 2.0GHz και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4Κ@60Hz. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο του TV box και της τηλεόρασης. Έρχεται με προ-εγκατεσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.