Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 | 14:16

NoW - Tο πρώτο περιοδικό για τεχνικούς δικτύου είναι γεγονός!

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW». Η Libra Press αφουγκράστηκε έγκαιρα το κενό που υπάρχει στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού NoW...

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού «NoW».

Η Libra Press αφουγκράστηκε έγκαιρα το κενό που υπάρχει στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού NoW, θέλοντας να καλύψει πλήρως κάθε κλάδο του τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με ειδικό και καταρτισμένο προσωπικό, χάρη στην πολυετή παρουσία των στελεχών της εταιρίας στο χώρο, το νέο περιοδικό θα αποτελέσει τον νούμερο 1 οδηγό ενημέρωσης και αγοράς για κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη, τεχνικό, αλλά και λάτρη της πληροφορικής και του δικτυακού εξοπλισμού. Ειδικότερα το συντακτικό team του περιοδικού απαρτίζεται από τους γνωστούς τεχνικούς αρθογράφους Σωτήρη Χατζηστρατή, Χάρη Ματθαίου, Παναγιώτη Αποστολόπουλο και Νομικό Αργύρη, οι οποίοι θα συνδυαστούν στο ίδιο τεύχος με τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλλά.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Το NoW με τεχνικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές, έρχεται να σταθεί δίπλα στους υπάρχοντες, αλλά και στους νεότερους τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών συστημάτων. Η θεματογραφία του περιοδικού θα καλύπτει τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Σύγχρονες επικοινωνιακές λύσεις (Internet, Intranet, VPN, VoIP)
  • Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Δικτυακός εξοπλισμός
  • Εγκαταστάσεις
  • Ξενοδοχειακές Εφαρμογές IP
  • Δίκτυα Οπτικών Ινών
  • Σύγχρονα Ασύρματα Δίκτυα 5G
  • Internet of Things
  • Αυτοματισμοί - Smart Home

Όπως και τα υπόλοιπα περιοδικά της Libra Press, έτσι και το περιοδικό NoW δεν θα κυκλοφορεί μόνο σε έντυπη μορφή, αφού η ύλη του θα αναπαράγεται μέσα από την ιστοσελίδα nowmag.gr, ενώ κάθε θέμα του θα δημοσιεύεται και στην σελίδα του (NOW) στο Facebook. Τα σημαντικότερα θέματα του περιοδικού, αλλά και τα νέα της αγοράς των εταιριών, θα στέλνονται σε μορφή Newsletter κατευθείαν στο mailbox των επαγγελματιών – τεχνικών δικτύων. Τέλος, η διαδραστική μορφή του NoW με την πληθώρα των Links στις σελίδες των διαφημίσεων, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερα την συνολική προβολή σας.

Το περιοδικό NoW θα κυκλοφορεί μαζί με τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και SECURITY REPORT, ώστε να αποτελέσουν ένα πλήρη πακέτο ενημέρωσης για τον σύγχρονο τεχνικό και όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press, δεν θα κυκλοφορούν μόνο στα περίπτερα, αλλά θα στέλνονται συνδρομητικά και σε τεχνικούς επαγγελματίες.

Για κάθε πληροφορία και επιπρόσθετη ενημέρωση επικοινωνήστε στο [email protected]nowmag.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Η αγορά σήμερα

17-05-2019

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Ο πολύ επιτυχημένος εκτυπωτής επαγγελματικής σήμανσης εγκαταστάσεων BRADY BMP21Plus αναβαθμίστηκε στη version 2.0 και έγινε ακόμη καλύτερος. Ο εκτυπωτής σήμανσης εγκαταστάσεων διαθέτει πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα κεφαλαία, μικρά και με τόνους. Περιλαμβάνει επιπλέον σύμβολα (συνολικά 215) για ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές, εργαστηριακές σημάνσεις, ενώ επίσης εκτυπώνει Barcode 39...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.