01/03/2019

Ο Sky Deutschland λανσάρει το pop-up κανάλι Sky Atlantic Thrones HD

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η γερμανική συνδρομητική πλατφόρμα του Sky Deutschland θα παρουσιάσει την όγδοη σεζόν του Game of Thrones με δικό του pop-up κανάλι. Το Sky Atlantic HD θα γίνει Sky Atlantic Thrones HD από τις 8 έως τις 15 Απριλίου 2019 και θα παρουσιάζει κάθε ημέρα μία πλήρη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones...

Η γερμανική συνδρομητική πλατφόρμα του Sky Deutschland θα παρουσιάσει την όγδοη σεζόν του Game of Thrones με δικό του pop-up κανάλι.

Το Sky Atlantic HD θα γίνει Sky Atlantic Thrones HD από τις 8 έως τις 15 Απριλίου 2019 και θα παρουσιάζει κάθε ημέρα μία πλήρη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα ξεκινήσει το βράδυ από την 14η προς την 15η Απριλίου στο HBO στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα στη Γερμανία, την Αυστρία και τη γερμανόφωνη Ελβετία στο Sky Deutschland. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο γύρω στις 03:00 CET στο Sky Ticket, το Sky Go και το Sky Q, τόσο στο αγγλικό πρωτότυπο όσο και στην μεταγλωττισμένη έκδοση σε γερμανική γλώσσα.

Το Sky Atlantic Atlantic Thrones HD θα μεταδώσει το πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν στις 15 Απριλίου στις 20:15 CET.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/28/sky-deutschland-to-launch-sky-atlantic-thrones-hd/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.