Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 7 Μαϊος 2019 | 12:38

Η i4Things προσελκύει την LIOF ως στρατηγικό επενδυτή

Η εταιρία i4Things με έδρα το Roermond (Ολλανδία) αποκτά ένα νέο στρατηγικό συνεργάτη. Η LIOF (Εταιρεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Λιμβούργου) υποστηρίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της i4Things στη διεθνή αγορά Smart Home τα επόμενα χρόνια. Με τη λύση ConsolomioTM Smart-Home-as-a-Service, η i4Things ανέπτυξε μια μοναδική πρόταση που βασίζεται στο σύννεφο για παρόχους υπηρεσιών παγκοσμίως...
Η εταιρία i4Things με έδρα το Roermond (Ολλανδία) αποκτά ένα νέο στρατηγικό συνεργάτη. Η LIOF (Εταιρεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Λιμβούργου) υποστηρίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της i4Things στη διεθνή αγορά Smart Home τα επόμενα χρόνια.

Με τη λύση ConsolomioTM Smart-Home-as-a-Service, η i4Things ανέπτυξε μια μοναδική πρόταση που βασίζεται στο σύννεφο για παρόχους υπηρεσιών παγκοσμίως, όπως Telco και ISP, καθώς και ασφαλιστικές και ενεργειακές εταιρείες, που μπορούν να υιοθετήσουν μία νέα υπηρεσία για να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους και επίσης να βελτιώσουν την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών τους. Ο Rob Wolters, Managing Partner i4Things: "Χάρη στη στρατηγική δέσμευση του LIOF, η i4Things μπορεί να επιταχύνει περαιτέρω τη στρατηγική της αγοράς και να συνεχίσει να εργάζεται για τη συνεχή ανάπτυξη της καλύτερης, . "

Η αγορά Smart Home αναπτύσσεται εκθετικά

Όλο και περισσότερα νοικοκυριά αγοράζουν και χρησιμοποιούν διαφορετικές έξυπνες συσκευές και αισθητήρες για διαφορετικούς σκοπούς. Για παράδειγμα: κάμερες ασφαλείας, αυτόματο φωτισμό σπιτιού, έξυπνους ανιχνευτές καπνού και έξυπνους θερμοστάτες, καθώς και θυροτηλεοράσεις. Όμως, όλες αυτές οι συσκευές από διαφορετικές μάρκες συνδέονται και λειτουργούν ξεχωριστά: κάθε σύστημα, συχνά αρκετά ακριβό, έχει τη δική του εφαρμογή. Η i4Things το αλλάζει αυτό και έχει θέσει ως στόχο να καταστήσει το smart home προσιτό σε όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο και χρήματα, αλλά θέλουν να έχουν την ευκολία να διαχειρίζονται τις συσκευές με μία μόνο εφαρμογή. Ως εκ τούτου, είναι ουσιαστικό να μειωθεί η τεχνική πολυπλοκότητα, έτσι ώστε και οι τελικοί χρήστες με περιορισμένες τεχνικές δεξιότητες να μπορούν να ρυθμίζουν γρήγορα τα πράγματα.

Το ConsolomioTM προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών

Με το ConsolomioTM, το i4Things διασφαλίζει ότι ένα ευρύ φάσμα έξυπνων συσκευών και αισθητήρων στον τομέα της ενέργειας, της ασφάλειας, της ευκολίας και της υγείας από διάφορους προμηθευτές εργάζονται διαισθητικά μεταξύ τους και επικοινωνούν με κοινά πρότυπα Smart Home όπως WiFi, Zigbee ή Z-wave. Όλα αυτά μπορούν να λειτουργούν με την ενιαία εφαρμογή ConsolomioTM, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο, και σε διαφορετικές συσκευές (κινητά, tablet, τηλεόραση, PC) ή με φωνητικό έλεγχο από την Amazon Alexa ή το Google Voice. Επιπλέον, το i4Things εξασφαλίζει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα πιστοποιημένων, αξιόπιστων έξυπνων συσκευών και αισθητήρων, με εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Τέλος, το ConsolomioTM επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να ενσωματώνουν έξυπνες συσκευές από γνωστά εμπορικά σήματα (π.χ. Philips hue, Nest) για να προστατεύσουν τις επενδύσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει.

Το ConsolomioTM προσφέρεται από το i4Things σε μορφή συνδρομής σε πάροχους υπηρεσιών παγκοσμίως. Το i4Things προσφέρει στους πελάτες του μια πλήρως διαχειριζόμενη πρόταση White Home Smart House, η οποία τους επιτρέπει να είναι γρήγορα λειτουργικό με σχετικά χαμηλό αρχικό κόστος. Το ConsolomioTM διαθέτει μια ισχυρή λειτουργία κονσόλας Operator back-end, η οποία ενσωματώνεται με τα υπάρχοντα συστήματα παροχής υπηρεσιών για την Εξυπηρέτηση Πελατών και τιμολόγηση για ολοκληρωμένη ολοκλήρωση και εξαιρετική διαχειρισιμότητα της υπηρεσίας. Η πλατφόρμα διαθέτει ενσωματωμένες τελευταίες λειτουργίες προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας: όλες οι επικοινωνίες είναι κρυπτογραφημένες και δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα προκειμένου να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του πελάτη. Δεδομένου ότι το i4Things λειτουργεί με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα συσκευών που δοκιμάζει και πιστοποιεί, ο πάροχος υπηρεσιών δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την επικαιρότητα της πρότασής του και για την εγγύηση της σωστής αναβάθμισης λογισμικού και υλικολογισμικού στο οικοσύστημα τους.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.