07/05/2019

Ολοκληρώνονται τα τελικά στάδια προετοιμασίας πριν την εκτόξευση του Eutelsat 7C

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ολοκληρώνονται τα τελικά στάδια προετοιμασίας πριν την εκτόξευση του Eutelsat 7C. Ο νέος δορυφόρος θα εξυπηρετεί αγορές στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δοκιμών που ολοκληρώθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2019, ο Eutelsat 7C, που κατασκευάστηκε από την Maxar Technologies, υποβλήθηκε σε συνθήκες προσομοίωσης...
Ολοκληρώνονται τα τελικά στάδια προετοιμασίας πριν την εκτόξευση του Eutelsat 7C. Ο νέος δορυφόρος θα εξυπηρετεί αγορές στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δοκιμών που ολοκληρώθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2019, ο Eutelsat 7C, που κατασκευάστηκε από την Maxar Technologies, υποβλήθηκε σε συνθήκες προσομοίωσης της εκτόξευσης και του σκληρού διαστημικού περιβάλλοντος σε τροχιά. Με την πλήρωση των δεξαμενών του διαστημικού οχήματος με προωθητικό Xenon, ο δορυφόρος βρίσκεται στη φάση της τελικής προετοιμασίας πριν από την μεταφορά του στο διαστημικό κέντρο του Kourou της Γαλλικής Γουιάνας, όπου πρόκειται να εκτοξευθεί ως συνεπιβάτης, με πύραυλο Ariane 5 πριν από το τέλος Ιουνίου.

Εξοπλισμένος με 49 αναμεταδότες Ku-band, ο Eutelsat 7C θα εξυπηρετεί αγορές σε ολόκληρη την Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Θα τοποθετηθεί μαζί με τον Eutelsat 7B στις 7° ανατολικά, αυξάνοντας την χωρητικότητα σε αυτή τη γειτονιά κατά 19 αναμεταδότες για τη δυναμική αγορά της Αφρικής. Ο Eutelsat 7A θα μεταφερθεί σε μια άλλη τροχιακή θέση ως μέρος της συνεχιζόμενης βελτιστοποίησης του στόλου της Eutelsat.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.