Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 29-March-20200:01:29

Αθλητικές Μεταδόσεις
ANDREASSAT | 28-March-202022:41:28

IPTV Γενικά
deepbluesky | 28-March-202022:08:28

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
cocu | 28-March-202020:28:28

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
first | 28-March-202019:41:28

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:12

Το Earthsea γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Η σειρά βιβλίων "Earthsea" της Ursula Le Guin ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την παραγωγό, Jennifer Fox (Nightcrawler, Michael Clayton) και το στούντιο A24. Το Deadline αποκάλυψε ότι η Fox, που αγόρασε τα δικαιώματα των βιβλίων φαντασίας "Earthsea", προχωρά με τη δημιουργία της σειράς σε συνεργασία με το A24, που θα χρηματοδοτήσει το project.

Η σειρά βιβλίων "Earthsea" της Ursula Le Guin ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την παραγωγό, Jennifer Fox (Nightcrawler, Michael Clayton) και το στούντιο A24.

Το Deadline αποκάλυψε ότι η Fox, που αγόρασε τα δικαιώματα των βιβλίων φαντασίας "Earthsea", προχωρά με τη δημιουργία της σειράς σε συνεργασία με το A24, που θα χρηματοδοτήσει το project.

Η Fox είχε λάβει την ευλογία της συγγραφέα, πριν τον θάνατο της το 2018, για μια σειρά ταινιών "Earthsea", που τελικά κατέληξε σε τηλεοπτική σειρά.

"Η Ursula Le Guin είναι ένας θρύλος της λογοτεχνίας με τεράστιο fan base και η δουλειά της έχει πρακτικά μεταφραστεί σε ότι γλώσσα υπάρχει. Την ξεπερνά μόνο ο Tolkien σε επιρροή στο είδος, και πριν πεθάνει πέρυσι συμφώνησε να αφήσει την αγαπημένη της δουλειά στα χέρια μου. Έτσι λοιπόν, αυτό το project είναι ιερό και προτεραιότητα για μένα, καθώς και μια ευκαιρία να δημιουργήσω ένα εμβληματικό κομμάτι του αμερικανικού πολιτισμού".

Ακόμα δεν έχει βρεθεί κανάλι προβολής και δεν γνωρίζουμε πόσο σύντομα θα προχωρήσει η παραγωγή. Tο "Earthsea" έγινε ταινία anime το 2006 (Tales of the Earthsea) και μίνι σειρά στο Sci-Fi (aka SyFy) ως "Legend of Earthsea".

https://gr.ign.com/earthsea/71669/news/to-earthsea-ginetai-teleoptike-seira

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.