Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-May-2020 | 2:11:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Ράφικ | 27-May-2020 | 1:00:27

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
NetSurfer_g7 | 27-May-2020 | 0:25:27

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
babis3g | 27-May-2020 | 0:11:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 26-May-2020 | 23:44:26

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:58

Η WISI παρουσιάζει λύσεις IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην IBC 2019

Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1. Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1.

Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις B2B IPTV to edge και μια νέα μονάδα αποκωδικοποιητή HEVC για την πλατφόρμα βίντεο Tangram.

Το WISIon είναι ένα σύστημα IPTV για ξενοδοχεία, κεντρικά γραφεία και πανεπιστημιουπόλεις. Η λύση βασίζεται σε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας από την WISI και τους συνεργάτες της και προσφέρεται ως εξουσιοδοτημένο λογισμικό που ενσωματώνεται με head-ends της WISI.

Εκτός από τις τυπικές υπηρεσίες όπως τηλεόραση και βίντεο κατά παραγγελία, το WISIon περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως μηνύματα καλωσορίσματος για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, widgets και πληροφορίες για τον καιρό. Είναι συμβατό με τις τηλεοράσεις των δημοφιλέστερων εταιρειών κατασκευής, όπως για παράδειγμα η Samsung, η LG και η Philips.

broadbandtvnews.com

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.