Ειδήσεις . News
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:58

Η WISI παρουσιάζει λύσεις IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην IBC 2019

Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1. Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1.

Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις B2B IPTV to edge και μια νέα μονάδα αποκωδικοποιητή HEVC για την πλατφόρμα βίντεο Tangram.

Το WISIon είναι ένα σύστημα IPTV για ξενοδοχεία, κεντρικά γραφεία και πανεπιστημιουπόλεις. Η λύση βασίζεται σε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας από την WISI και τους συνεργάτες της και προσφέρεται ως εξουσιοδοτημένο λογισμικό που ενσωματώνεται με head-ends της WISI.

Εκτός από τις τυπικές υπηρεσίες όπως τηλεόραση και βίντεο κατά παραγγελία, το WISIon περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως μηνύματα καλωσορίσματος για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, widgets και πληροφορίες για τον καιρό. Είναι συμβατό με τις τηλεοράσεις των δημοφιλέστερων εταιρειών κατασκευής, όπως για παράδειγμα η Samsung, η LG και η Philips.

broadbandtvnews.com

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.