10/09/2019

Η WISI παρουσιάζει λύσεις IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην IBC 2019

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1. Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις...

Η γερμανική εταιρεία τεχνολογίας WISI θα παρουσιάσει διάφορες λύσεις διανομής IPTV για τον ξενοδοχειακό τομέα στην έκθεση IBC 2019, στο περίπτερο D37 στην αίθουσα 1.

Οι λύσεις που παρουσιάζονται στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της νέας end-to-end λύσης φιλοξενίας WISIon, λύσεις IPTV με ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων (DRM), λύσεις B2B IPTV to edge και μια νέα μονάδα αποκωδικοποιητή HEVC για την πλατφόρμα βίντεο Tangram.

Το WISIon είναι ένα σύστημα IPTV για ξενοδοχεία, κεντρικά γραφεία και πανεπιστημιουπόλεις. Η λύση βασίζεται σε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας από την WISI και τους συνεργάτες της και προσφέρεται ως εξουσιοδοτημένο λογισμικό που ενσωματώνεται με head-ends της WISI.

Εκτός από τις τυπικές υπηρεσίες όπως τηλεόραση και βίντεο κατά παραγγελία, το WISIon περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως μηνύματα καλωσορίσματος για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, widgets και πληροφορίες για τον καιρό. Είναι συμβατό με τις τηλεοράσεις των δημοφιλέστερων εταιρειών κατασκευής, όπως για παράδειγμα η Samsung, η LG και η Philips.

broadbandtvnews.com

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.