Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26 Απριλίου 2024 08:13
11 Σεπτεμβρίου 2019 13:09

Η παρουσίαση το νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2019-2020

bf4a336238a3644abae66d72c166f697 XL f43cf0d7

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε, σε μια εξαιρετική βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019 – 2020. Ενός προγράμματος που χαρακτηρίζεται από Αξιόπιστη Ενημέρωση, Δυνατή Μυθοπλασία, Ποιοτική Ψυχαγωγία.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε, σε μια εξαιρετική βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019 – 2020. Ενός προγράμματος που χαρακτηρίζεται από Αξιόπιστη Ενημέρωση, Δυνατή Μυθοπλασία, Ποιοτική Ψυχαγωγία.

Το «παρών» στην λαμπερή εκδήλωση έδωσαν ο κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όλα τα στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών.

Το σύνθημα για την έναρξη του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 δόθηκε μέσα σε μια ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα και έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Πολλά από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, φέτος, στις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού ανέλαβαν να κάνουν πράξη, με έναν πρωτότυπο τρόπο, το moto «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ». Με ανατρεπτική διάθεση και θετική ενέργεια, επιφύλαξαν σε όλους το πιο ζεστό καλωσόρισμα, βάζοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σ’ αυτή τη συνάντηση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, σε ρόλο παρκαδόρων, κατεύθυναν τα αυτοκίνητα των καλεσμένων στον χώρο στάθμευσης του στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Όσοι προτίμησαν τα μπαρ για ένα ποτό, έδιναν την παραγγελία τους στον Νίκο Χατζηνικολάου, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, την Λίτσα Πατέρα και τον Τάσο Αρνιακό. Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο θερμή με το κέφι και τις μουσικές που έπαιζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Γερονικολού και η Ιωάννα Ασημακοπούλου συνόδευαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους, κάνοντας ταξιθεσία. Στα ασανσέρ, ήταν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι καθοδηγούσαν τους καλεσμένους προς τον χώρο της εκδήλωσης. Το πρώτο κρασί σέρβιραν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης,  η Ζέτα Δούκα, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Γιώργος Λέντζας. Η Αλεξάνδρα Καϋμένου και η Φωτεινή Γεωργίου υποδέχονταν αυτούς που προτίμησαν να έρθουν στην εκδήλωση  χωρίς αυτοκίνητο.

Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με τις ομιλίες της Στέλλας Λίτου, Γενικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 TV, του Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer ANT1 TV και του Τάσου Μιχαλάκη, Chief Revenue Officer ANTENNA Group.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η προβολή ενός εντυπωσιακού βίντεο με όλα όσα μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με το νέο του πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του τον τηλεθεατή  και το χαρακτηρίζει η έμπνευση, η ποιότητα, η αισθητική και η σύγχρονη ματιά, ο ΑΝΤ1 έρχεται για να πρωταγωνιστήσει.

ΟΜΙΛΙΑ κ. Στέλλας Λίτου, Γενικής Διευθύντριας ΑΝΤ1 TV

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που σας καλωσορίζω, φίλους και στρατηγικούς συνεργάτες της εμπορικής αγοράς, εκπροσώπους του τύπου και συναδέλφους, στην αποψινή παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑNT1 για τη σεζόν 2019 – 2020.

Αυτή η κατάθεση ψυχής από την ασύγκριτη ομάδα του ANT1, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής προσήλωσης που στόχο έχει να καθηλώσει το κοινό, προσφέροντας σε εσάς το μοναδικό συνδυασμό πρωτοπορίας, ποιότητας και εμπορικότητας.

Το 2019 ήταν μια χρονιά που επιβεβαίωσε την πεποίθηση μας ότι ο ΑNT1 είναι ηγέτης. Το κοινό μας αντάμειψε γιατί  μένουμε πιστοί στις αξίες μας, που 30 χρόνια τώρα υπηρετούμε:

  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε όλες μας τις συνεργασίες
  • ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ σε ότι παράγουμε
  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στη στρατηγική μας
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ και ανοιχτό μυαλό στην καθημερινότητά μας με το βλέμμα στο μέλλον.
  • ΑΝΘΡΩΠΙΑ στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Ζούμε και αναπνέουμε αυτές τις αξίες σε όλες τις εκφάνσεις της δουλειάς μας, στα εύκολα και στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε μας επιλογή καθορίζεται από προσοχή στη λεπτομέρεια, υψηλό επίπεδο παραγωγής, με απόλυτο γνώμονα τον σεβασμό στο κοινό που μας βλέπει από κάθε μέσο και πλατφόρμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η σεζόν που ετοιμάσαμε πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρει ένα από τα πιο γεμάτα, ποιοτικά και πολύπλευρα εμπορικά προγράμματα της μακράς πορείας μας. Με εγκυρότητα και αξιοπιστία στην ενημέρωση, λάμψη στην ψυχαγωγία, αμεσότητα στην κωμωδία συναίσθημα στη δραματουργία, και δυνατές συγκινήσεις στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Δεν μένουμε όμως μόνο στο παρόν. Επενδύουμε στο μέλλον του ομίλου μας επιλέγοντας να στηρίξουμε έμπρακτα την ανάπτυξη νέων δημιουργών, μέσα από την Ακαδημία Σεναρίου ΑNT1 καλλιεργώντας εργασιακή κουλτούρα που προωθεί την καινοτομία και τα νέα ταλέντα.

Η συνεργασία μας με την propagate content στην από κοινού ανάπτυξη και συμπαραγωγή νέων format προάγει το ελληνικό περιεχόμενο στις αγορές του εξωτερικού.

Εργαζόμαστε ομαδικά με αποφασιστικότητα, με σύστημα και ευελιξία, έχοντας πραγματοποιήσει μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων ετών σε πρόγραμμα και ψηφιακά μέσα, αξιοποιώντας τεχνογνωσία από την Ελλάδα και αγορές του εξωτερικού, με στόχο την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, δημιουργική και εμπορική.

Ο Στόχος μας για τη σεζόν που ξεκινά είναι ξεκάθαρος: Πρωτιά στην τηλεθέαση και αύξηση του μεριδίου μας σε όλα τα επίπεδα με περεταίρω ενδυνάμωση των στρατηγικών μας συνεργασιών.

Oπως έχει δηλώσει και μια προσωπικότητα που εκτιμώ και τυχαίνει να είναι γυναίκα, η  κ. Γλύκατζη Αρβελέρ, της οποίας τα λόγια δανείζομαι, στο στόχο μας αυτό, δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικό και εκ μέρους όλων μας στον οραματιστή Πρόεδρο του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού,  για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Σας εύχομαι καλή απόλαυση και με χαρά καλωσορίζω τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο, κ. Τάσο Μιχαλάκη, Chief Renevue Officer του ANTENNA Group.

ΟΜΙΛΙΑ κ. Τάσου Μιχαλάκη, Chief Revenue Officer ANTENNA Group

Καλησπέρα κι από μένα,

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι πάλι με την υπέροχη ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ αλλά και τους φίλους και συνεργάτες από τη διαφημιστική αγορά.

Θα δείτε κι εσείς σε λίγο γιατί είμαστε τόσο υπερήφανοι και σίγουροι φέτος, ότι η τηλεοπτική χρονιά 2019-20, θα χαρακτηρισθεί, θα στιγματιστεί θετικά:

  1. από τις νέες σειρές του ΑΝΤΕΝΝΑ,
  2. τη συνέχεια των περσινών επιτυχιών,
  • τα μοναδικά σε τηλεθέαση και δοκιμασμένα σε επιτυχίες τηλεπαιχνίδια και
  1. τα νέα και παλιά show που μόνο ο ΑΝΤΕΝΝΑ γνωρίζει να παρουσιάζει σε τέτοια ποιότητα.

Για όλα αυτά θα σας μιλήσει και ο Τζώρτζης πιο αναλυτικά και θα δείτε σε εκτεταμένα trailer για να σχηματίσετε κι από μόνοι  την άποψή σας.

Εμπορικά θέλω να σταθώ σε τρία σημεία:

  1. Μετά από αρκετά χρόνια στον ΑΝΤΕΝΝΑ θα βρείτε όσα ratings κι αν αναζητείτε. Πιστεύουμε απόλυτα ότι η επιτυχία του προγράμματός μας θα σας δώσει σε όγκο GRPS, πλήρη κάλυψη των αναγκών σας σε όλα τα κοινά και σε όλες τις ζώνες.
  2. Η εμπορική μας πολιτική δεν θα έχει εκπλήξεις ή για να είμαι ακριβής, θα έχει μόνο θετικές εκπλήξεις για τις οποίες θα μιλήσουμε άμεσα σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους σας. Σας διαβεβαιώνω όμως πως θα είμαστε καθ’ όλα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ, θα γνωρίζετε όπως πάντα ότι υπάρχει πλήρης ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΣΥΝΕΠΕΙΑ στα λεγόμενα και στις πράξεις μας αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ για το παραμικρό budget κάθε πελάτη, πιστεύοντας ακράδαντα πως παίρνοντάς το μπορούμε να σας ανταποδώσουμε ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ άκρως ανταγωνιστικές και πολύτιμες για όλους τους πελάτες σας.
  3. Ως εμπορική διεύθυνση του ομίλου, γνωρίζετε πως λειτουργούμε. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε και τα ίδια χαρακτηριστικά που ξέρετε για εμάς θα πορευθούμε:

ΕΥΕΛΙΞΙΑ στη διαχείριση κάθε δυσκολίας καθώς ποτέ δεν θα ακούσετε από εμάς «αυτό είναι κι αν το θέλετε». 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ γιατί γνωρίζουμε τις ταχύτητες που δουλεύει η αγορά και τις απαιτήσεις των πελατών,  ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ γιατί γνωρίζουμε ότι το περιβάλλον γίνεται καθημερινά πιο πολύπλοκο και πρέπει να βελτιωνόμαστε διαρκώς.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη που έχετε δώσει μέχρι σήμερα.

Θα είμαστε εδώ για όλες τις απαντήσεις σε εύκολα και δύσκολα, με διαρκή προσπάθεια για να βρίσκουμε μαζί λύσεις σε κάθε εμπορική πρόκληση που θα θέτετε γιατί η εφαρμογή του baseline της επικοινωνίας μας, αυτό που λέμε «είμαστε ένα» στην κατεύθυνση της αγοράς σημαίνει ακριβώς αυτό «θέλουμε κι εμπορικά να είμαστε ένα».

ΟΜΙΛΙΑ κ. Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer ANT1 TV

“Καλησπέρα σε όλους τους καλεσμένους μας. Χαίρομαι που είσαστε εδώ να μοιραστούμε την αγάπη μας για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Θέλω να καλωσορίσω τους φίλους της διαφημιστικής αγοράς και να σας ευχαριστήσω για την συνεχή στήριξη σας.

Να καλωσορίσω και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Θα έχετε να γράφετε πολλά για τον ΑΝΤ1 εφέτος.

Και Να υποκλιθώ σε όλους: 

στελέχη και συνεργάτες από τον Αντέννα, τους ανθρώπους της Ants Productions, αλλά και τις εξωτερικές εταιρείες παραγωγής που εργάστηκαν ατελείωτες ώρες, μέσα σε πιεσμένα χρονικά πλαίσια, ώστε να σας παρουσιάσουμε το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του σταθμού μας, σε μια τηλεοπτική σεζόν που φαίνεται να αρχίζει όλο και νωρίτερα.

Πέρσι τέτοια εποχή, εδώ από το ίδιο βήμα, είχα υποσχεθεί στον Θοδωρή Κυριακού, και όλους τους εργαζόμενους του σταθμού, ότι «θα φέρουμε ξανά τον ΑNT1 εκεί που θέλει και του αξίζει να είναι.  Στην κορυφή και σε κάθε ελληνικό σπίτι».   

Πιστεύω ότι τα καταφέραμε γιατί αφουγκραστήκαμε τον κόσμο και   φτιάξαμε προγράμματα που μας έκαναν να ταυτιστούμε, να γελάσουμε, και να συγκινηθούμε.

Να μοιραστούμε τις εμπειρίες, τους φόβους και τις ελπίδες μας.

Να κάνουμε τον τηλεθεατή να  πει “είμαι ΕΝΑ με τον ΑΝΤΕΝΝΑ”

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ λοιπόν, και να πως συνεχίζουμε την περσινή δυναμική του προγράμματος μας.

Με τα μεγάλα Κυριακάτικα ψυχαγωγικά σώου που ο ΑΝΤ1 ξέρει να κάνει πολύ καλά.

Στις αρχές Οκτωβρίου, το ολοκαίνουργο THE FINAL FOUR που θα παρουσιάσει

η Ζέτα Μακρυπούλια με κριτές το Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουινέλη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Ενώ Το Φεβρουάριο θα έχουμε και την 6η σεζόν του ανανεωμένου YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR με τη  Μαρία Μπεκατώρου .

Η μέρα μας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ξεκινά με την σιγουριά που εμπνέει ο Γιώργος Παπαδάκης στο τιμόνι του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ από τις 6 το πρωί.

Κι επειδή τελικά δεν θα κάνει βραδινό, η Φαίη Σκορδά θα σερβίρει  το ΠΡΩΙΝΟ για 7η σεζόν με την κεφάτη ομάδα της.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ο μαιτρ του είδους Νίκος Χατζηνικολάου, με τη Μαρία Σαράφογλου και τη Ρίτσα Μπιζόγλη στα άλλα δελτία του σταθμού, θα συνεχίσουν να μας ενημερώνουν για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά, με την υποστήριξη της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας του ΑΝΤ1.

Γιατί για εμάς η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη, και δεν περιορίζεται μόνο στα δελτία ειδήσεων. Έχουμε τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του VICE, αλλά και το ανανεωμένο ant1news.gr.

Μια που μπήκα στα ψηφιακά χωράφια, θα ανοίξω μια παρένθεση για να αναφέρω την άψογη δουλειά που γίνεται στο antenna.gr, το ant1 next και το Netwix που έχει βάλει φωτιά σε κινητά και ταμπλετ με το πρωτότυπο πρόγραμμά του. Ο ΑΝΤΕΝΝΑ θα συνεχίσει την πρωτοπορία του και στα ψηφιακά μέσα. Κλείνει η παρένθεση.

Τα Σαββατοκύριακα θα γνωρίζουμε τους ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ με το Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη. Τις μέρες που χαλαρώνουμε, δεν ξεχνάμε να φροντίσουμε ψυχή και σώμα: ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ με τη Φωτεινή Γεωργίου αλλά και το ΤΗRIVE με τη Ζέτα Δούκα.

Φροντίζουμε και το στομάχι όμως, με το STREAT FOOD του Βασίλη Καλλίδη και το DINA’S BAKERY της Ντίνας Νικολάου.

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 φέρνει αγαπημένες συνήθειες αλλά και εκπλήξεις. Το αγαπημένο 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει με νέες προτάσεις, που θα μας κρατήσουν ξάγρυπνους.

Με πολλή χαρά θα ξαναδούμε το Νίκο Χατζηνικολάου στις παλιές αγαπημένες του συνήθειες: Να παίρνει συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας.

Τα βράδια θα μας κρατούν παρέα 2 νέες και κάπως διαφορετικές εκπομπές:

ΜY BEST FRIEND’S FEAR με τον Σάββα Πούμπουρα.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη εκπομπή που προκύπτει  από τη συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με την PROPAGATE CONTENT για την δημιουργία και διανομή νέων ψυχαγωγικών φορμάτ.

Έχουμε και το FOOTBALL STORIES με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη.

Αυτή είναι δουλειά – να σε πληρώνουν για να βλέπεις μπάλα.

Έλεγα να το κρατήσω για τελευταίο αλλά ο φίλαθλος μέσα μου δεν κρατιέται:

το EURO 2020 θα είναι εδώ, στον ΑΝΤ1 του χρόνου τον Ιούνιο. Γύρω του θα σχεδιαστούν και ειδικές αθλητικές εκπομπές.

Από τα γήπεδα της Ευρώπης λοιπόν ας επανέλθουμε στα πλατό στα Σπάτα:

Με δύο πολύ αγαπημένα παιχνίδια ξεκινούν τα απογεύματά μας:

το ROUK ZOUK για 4η σεζόν με τη Ζέτα Μακρυπούλια, και

το STILL STANDING για 3η σεζόν με τη  Μαρία Μπεκατώρου.

(GIRL POWER στον Αnt1!)  Και μαζί τους άλλη μία δυνατή γυναίκα,

μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ μεν, αλλά με δυνατές ερμηνείες με επώνυμο.

Φέτος ο ΑΝΤ1 προσφέρει περισσότερο  γέλιο, με την νέα καθημερινή κωμική σειρά ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, τη 2η σεζόν του ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ και του ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ , αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή). 

Τον Ιανουάριο του 20 θα ξανανοίξει τις πόρτες του και το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (το καφέ της καρδιάς μας), στα πλαίσια των 30 χρόνων του καναλιού.

Η αλλαγή στρατηγικής του καναλιού πέρσι, και αυξημένη επένδυση στη μυθοπλασία, δεν ήταν απλώς αλλαγή στη δοσολογία περιεχομένου. Ήταν κι η ανάγκη να παράξουμε τηλεόραση με το βλέμμα προς τα έξω.

Συζητώντας λοιπόν, για μια παραγωγή που θα είχε τέτοια προοπτική, καταλήξαμε στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, μια σειρά που πατάει σε τάσεις ευρωπαϊκές και μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο 1958. Είναι μία περίοδος που φαντάζει μακρινή αλλά ταυτόχρονα οικεία ακόμη και για τα παιδιά σήμερα, γιατί πλέον έχουν δει τόσες ελληνικές ταινίες του ’60, που ξέρουν τα ταμπού, τις μόδες, την κοινωνική συμπεριφορά, αλλά και τον τρόπο που μιλούσαν εκείνη την εποχή.

Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ είναι η σειρά που ευελπιστούμε να ανεβάσει τις απαιτήσεις των τηλεθεατών όσον αφορά τις δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Άλλωστε, η αποστολή του ΑΝΤ1 στα 30 χρόνια ζωής του, ήταν να προσφέρει μεγάλες και πρωτοπόρες τηλεοπτικές προτάσεις στον Έλληνα τηλεθεατή αλλά και να προωθεί νέες ιδέες και νέους δημιουργούς. Κι αυτήν την αποστολή θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Κυριακού που εμπιστεύθηκε τις ιδέες μας για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2019-2020. Και να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάθε τεχνικό, διοικητικό υπάλληλο, σεναριογράφο, σκηνοθέτη, ηθοποιό, δημοσιογράφο και παρουσιαστή πού άκουσαν την ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου για έναρξη προγράμματος, είπαν «ΟΚ», και χάρη στην προσπάθειά τους αρχίζουμε τη σεζόν την ερχόμενη  Δευτέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ.”

 {gallery}27825{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...