17/09/2019

Η SES κερδίζει συμβόλαιο για παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών σε πλοία στην Μεσόγειο

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η SES Networks κέρδισε μια σύμβαση για την παροχή δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης σε επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία που έκτελούν δρομολόγια στην Μεσόγειο. Το συμβόλαιο με την Datasat προσφέρει πρωτοποριακή συνδετικότητα end-to-end σε ένα στόλο πλοίων στη Μεσόγειο που εξυπηρετεί επιβάτες και φορτία σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα...
Η SES Networks κέρδισε μια σύμβαση για την παροχή δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης σε επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία που έκτελούν δρομολόγια στην Μεσόγειο.

Το συμβόλαιο με την Datasat προσφέρει πρωτοποριακή συνδετικότητα end-to-end σε ένα στόλο πλοίων στη Μεσόγειο που εξυπηρετεί επιβάτες και φορτία σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και το Μαρόκο.

Η Datasat θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες και τις επίγειες υποδομές της Signature Maritime Solutions της SES Networks για να προσφέρει μια ευρυζωνική εμπειρία υψηλής ποιότητας για τους επιβάτες και το πλήρωμα που ταξιδεύουν με τα πλοία.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.