08/10/2019

Η ANGA COM 2020 ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων για το συνέδριο και την έκθεση

Η ANGA COM είναι η μεγαλύτερη έκθεση και συνέδριο για την ευρυζωνικότητα, την τηλεόραση και το διαδίκτυο στην Ευρώπη. Συγκεντρώνει τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ευρυζωνικότητα και τη διανομή μίντια.
Η ANGA COM είναι η μεγαλύτερη έκθεση και συνέδριο για την ευρυζωνικότητα, την τηλεόραση και το διαδίκτυο στην Ευρώπη. Συγκεντρώνει τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ευρυζωνικότητα και τη διανομή μίντια. Οι ημερομηνίες για το επόμενο συνέδριο και έκθεση είναι από τις 12 έως 14 Μαΐου 2020 στην Κολωνία / Γερμανία.

Η εγγραφή επισκεπτών για το συνέδριο και την έκθεση είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Ένα εισιτήριο έκθεσης κοστίζει 22 Ευρώ, τα εισιτήρια για το συνέδριο αρχίζουν από τα 100 Ευρώ.


Βασικά θέματα της ANGA COM 2020 είναι τα δίκτυα Gigabit, FTTH, 5G, Wifi, Σύγκλιση Σταθερής Κινητής τηλεφωνίας, OTT, AppTV, Cloud TV, Video Streaming, Smart City και Smart Home.

Με την Vodafone, την Deutsche Telekom, την RTL και έναν μεγάλο αριθμό τοπικών φορέων εκμετάλλευσης οπτικών ινών, η περιοχή της Κολωνίας είναι ο κορυφαίος επιχειρηματικός κόμβος της Ευρώπης για ευρυζωνικά μέσα και μέσα ενημέρωσης. Περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε ακτίνα μόλις 250 χιλιομέτρων. Τρία διεθνή αεροδρόμια (Κολωνία, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη) είναι προσβάσιμα σε λιγότερο από μία ώρα.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.