Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 26-May-2020 | 12:04:26

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 | 12:56

Η Telefonica επιλέγει τους Hotbird για τη μετάδοση των HD καναλιών TVE Internacional Europa και 24 Horas

Η Eutelsat Communications εξασφάλισε ένα πολυετές συμβόλαιο εκμίσθωσης δορυφορικής χωρητικότητας στη γειτονιά των HOTBIRD με την κορυφαία τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Ισπανίας, την Telefonica.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Eutelsat Communications εξασφάλισε ένα πολυετές συμβόλαιο εκμίσθωσης δορυφορικής χωρητικότητας στη γειτονιά των HOTBIRD με την κορυφαία τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Ισπανίας, την Telefonica.

Η Telefonica επέλεξε την τροχιακή θέση της Eutelsat στις 13° ανατολικά για να εκπέμψει free-to-air περιεχόμενο της RTVE, αποτελούμενο από δύο κανάλια HD: το TVE Internacional Europa, διεθνές ισπανικό κανάλι γενικού ενδιαφέροντος και το ειδησιογραφικό κανάλι 24 Horas, καθώς και έξι ραδιοφωνικών σταθμών RNE (Radio Nacional de España).

Η RTVE θα επωφεληθεί σύντομα από το μεγάλο ακροατήριο αυτού του δορυφορικού αυτού hotspot που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Τα κανάλια διανέμονταν προηγουμένως από την τροχιακή θέση των 19,2° ανατολικά.

eutelsat.com
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.