Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 22-February-2020 | 2:35:22

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 21-February-2020 | 22:18:21

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
panostvtv | 21-February-2020 | 21:09:21

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 21-February-2020 | 19:23:21

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
spnikol | 21-February-2020 | 17:21:21

Ειδήσεις . News
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 | 11:29

Μία νέα εποχή ξεκινά για τον Πειραιά και την Vodafone Ελλάδας!

Υπερυψηλές ταχύτητες Fiber και δίκτυα FTTH και FTTC σε ολόκληρη την περιοχή.

H Vodafone επενδύει στρατηγικά στον Πειραιά και έχει κατασκευάσει εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών FTTH και FTTC στα αστικά κέντρα τηλεπικοινωνιών Πειραιά και Φρεαττύδας που μπορεί να συνδέσει για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την τεχνολογία, έως και 55 χιλιάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην περιοχή, συμβάλλοντας στο να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Αττικής και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, Giga City.

Γράφτηκε από: N.D

Μία νέα εποχή ξεκινά για τον Πειραιά και την Vodafone Ελλάδας, η οποία επενδύει στις πιο σύγχρονες ψηφιακές υποδομές και φέρνει το Vodafone Giga Network, με υπερυψηλές ταχύτητες Fiber και δίκτυα FTTH και FTTC σε ολόκληρη την περιοχή. Και γιορτάζει την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης επένδυσης και την εμπορική διάθεση των νέων υπηρεσιών με το δεύτερο Phygital Store πανελλαδικά που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία λιανικής και εγκαινιάστηκε στον Πειραιά στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

H Vodafone επενδύει στρατηγικά στον Πειραιά και έχει κατασκευάσει εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών FTTH και FTTC στα αστικά κέντρα τηλεπικοινωνιών Πειραιά και Φρεαττύδας που μπορεί να συνδέσει για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την τεχνολογία, έως και 55 χιλιάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην περιοχή, συμβάλλοντας στο να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Αττικής και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, Giga City.

Με τη δύναμη του Vodafone Giga Network, το σπίτι μεταμορφώνεται σε Giga Home και φέρνει υπερύψηλες ταχύτητες Giga Fiber 100 και 200 Μbps, δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού με το Giga Wifi αλλά και αδιάλειπτη επικοινωνία - ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία -, μεταμορφώνοντας τις εμπειρίες μας σε Giga.

Παράλληλα, για τους εταιρικούς πελάτες, η ολοκληρωμένη λύση Vodafone Giga One έρχεται να συνδυάσει τη σταθερή τηλεφωνία και το Internet με την κινητή τηλεφωνία για πραγματικά αδιάλειπτη επικοινωνία και υψηλές ταχύτητες 100 και 200 Mbps.

Με την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής των δικτύων FTTH και FTTC που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Vodafone Ελλάδας, το ιδιόκτητο Vodafone Giga Network θα συνδέει με τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υποδομές περισσότερα από 450.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις πανελλαδικά. Και θα συμβάλλει στη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, θα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα επιβαρύνει με τις δραστηριότητές της τον πλανήτη και το φυσικό περιβάλλον.

Το κατάστημα του μέλλοντος έφτασε στον Πειραιά

Το ανανεωμένο της κατάστημα της Vodafone στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87 του Πειραιά, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο phygital store που ανήκει σε franchisee συνεργάτη της εταιρείας, τον κ. Αντώνη Ζαβαλάρη, φέρνει την επόμενη στη λιανική, προσφέροντας στους καταναλωτές τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα, αλλά και τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης από την Ομάδα Ready.

Το νέο κατάστημα φέρνει το Connected Home – το σπίτι του μέλλοντος – που χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το Internet of Things, και προσφέρει δυνατότητες που δεν υπήρχαν ποτέ άλλοτε στο παρελθόν και μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών. Η γκάμα προϊόντων της Vodafone για το «έξυπνο» σπίτι ενισχύεται ακόμη και περισσότερο και περιλαμβάνει καινοτόμες προτάσεις γύρω από τον φωτισμό, τον «έξυπνο» κλιματισμό ή και την καθαριότητα του σπιτιού με «έξυπνες» σκούπες. Παράλληλα, οι gamers μπορούν να απολαύσουν την παιχνιδομηχανή PS4 gaming, χωρίς «κολλήματα», μέσα από το Vodafone Giga Fiber.

Επίσης, η Vodafone καινοτομεί και φέρνει στους καταναλωτές του Πειραιά Fithness area μέσα στο κατάστημα, προτείνοντας καλύτερη υγεία και περισσότερη ψυχαγωγία μέσα από την τεχνολογία. Το «έξυπνο» Fitness Area χρησιμοποιεί προωθημένες ψηφιακές εφαρμογές, όπως η εικονική πραγματικότητα, συνδυάζοντας ποδήλατο με την εμπειρία του VR Bicycle, που συνοδεύεται από σύγχρονα gadgets για περισσότερη ψυχαγωγία στην άσκηση.

Στο νέο Phygital Store της Vodafone, οι καταναλωτές του Πειραιά μπορούν να δοκιμάσουν τα πιο σύγχρονα smartphones, tablets, wearables και αξεσουάρ και να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά μέσα από μεγάλες διαδραστικές οθόνες που παρέχουν πολλαπλές επιλογές ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Το ανανεωμένο κατάστημα του Πειραιά στελεχώνεται και από ειδικούς της Ομάδας Ready, οι οποίοι στηρίζουν τους καταναλωτές στην αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο, προσφέροντας μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.