10/07/2020

ΜέΡΑ25: Καταγγελία για συστηματικό αποκλεισμό του από τα τηλεοπτικά κανάλια

Την πρόσκληση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοράσεως στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με αφορμή τον "συστηματικό αποκλεισμό" του ΜέΡΑ25, ζητά η βουλευτής του κόμματος, και αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα. Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, η κα Σακοράφα ζητά να ενημερωθούν τα μέλη...

Την πρόσκληση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοράσεως στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με αφορμή τον "συστηματικό αποκλεισμό" του ΜέΡΑ25, ζητά η βουλευτής του κόμματος, και αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα.

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, η κα Σακοράφα ζητά να ενημερωθούν τα μέλη της Επιτροπής από τον πρόεδρο του ΕΣΡ για τα στοιχεία που του ζητήθηκαν (σε προηγούμενη συνεδρίαση) σχετικά με την πολιτική πολυφωνία, κατ΄ εφαρμογήν της πρόνοιας του Συντάγματος «για αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων».

Η κα Σακοράφα σημειώνει επίσης ότι «αν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, όπως το ΜέΡΑ25, αποκλείεται συστηματικά από τις δημόσιες συχνότητες, αν οι θέσεις και οι δράσεις του όχι μόνο δεν προβάλλονται, αλλά και διαστρεβλώνονται, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι μοίρα περιμένει τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, ή τους εκπροσώπους εργατικών συνδικάτων, περιβαλλοντικών οργανώσεων και εν γένει διαφωνούντων με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική».

Πηγή: avgi.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.