06/07/2021

Νέα συνεργασία "ANTENNA MUSIC" και "2ence" Growth Marketing Agency

Στο Growth Marketing Agency 2ence ανέθεσε με επιτυχία ο ANTENNA MUSIC τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαφημιστικών καμπανιών του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 όπως επίσης και του νεοσύστατου brand του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ SOUNDIS, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της απήχησης αλλά και της επισκεψιμότητας των portal.

Στο Growth Marketing Agency 2ence ανέθεσε με επιτυχία ο ANTENNA MUSIC τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαφημιστικών καμπανιών του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 όπως επίσης και του νεοσύστατου brand του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ SOUNDIS, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της απήχησης αλλά και της επισκεψιμότητας των portal.

Με στόχο την αύξηση του awareness του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 , η εταιρία 2ence προχώρησε στο digital media planning & execution μιας διαφημιστικής καμπάνιας διάρκειας δύο μηνών. Στο πλαίσιο της multi-channel ψηφιακής καμπάνιας, χρησιμοποιήθηκαν τα διαφημιστικά δίκτυα του Facebook και της Google για την στόχευση του κοινού του σταθμού ενώ δημιουργήθηκαν έξι διαφορετικά δημιουργικά concepts και πολλαπλά ad creatives, στοχεύοντας στην συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης. Συνολικά επιτεύχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια impressions με στόχο την Αττική, ενώ ενισχύθηκε η συνολική απήχηση του σταθμού.

Στο ίδιο διάστημα, η 2ence προχώρησε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός δίμηνου πλάνου ψηφιακών καμπανιών για την νέα πλατφόρμα ηχητικού περιεχομένου SOUNDIS, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της πλατφόρμας αλλά και των εγκαταστάσεων της αντίστοιχης εφαρμογής σε smartphones. Χρησιμοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες στόχευσης που παρέχουν τα διαφημιστικά δίκτυα Facebook & Google, η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία πολλαπλών διαφημίσεων για κάθε ξεχωριστό περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα, προσσεγίζοντας νέο κοινό, σχετικό με το την υπηρεσία, μέσω προσαρμοσμένων ad creatives. Με την ολοκλήρωση του διαφημιστικού πλάνου, η πλατφόρμα του SOUNDIS σημείωσε συνολικά δεκάδες χιλιάδες νέους επισκέπτες αλλά και χιλιάδες νέες εγκαταστάσεις της εφαρμογής.

Περισσότερα για τον Antenna Music: O Antenna Music είναι ένα κορυφαίο δίκτυο που αποτελείται από ραδιοφωνικούς σταθμούς, δισκογραφικές εταιρείες, μουσικά τηλεοπτικά κανάλια καθώς και μουσικές ψηφιακές υπηρεσίες, που λειτουργούν στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών του o Antenna Music προσεγγίζει περισσότερους από εννέα εκατομμύρια ακροατές κάθε εβδομάδα. O Antenna Music κατέχει τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς Easy 97,2 και Ρυθμός 94,9 στην Αθήνα. Διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της Ελλάδας, Heaven Music, καθώς και την 3.14 Records, ένα ψηφιακό pod/dance label, που συνεργάζεται με διεθνείς εταιρίες και καλλιτέχνες. Επιπλέον, ο Antenna Music είναι ιδιοκτήτης του A.G. Radio Holding, του νούμερο 1 ραδιοφωνικού group στη Ρουμανία. Οι σταθμοί Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM και Asha, είναι κορυφαίοι στα είδη τους. Επιπλέον, διαθέτει το Kiss TV, το νούμερο 1 μουσικό τηλεοπτικό σταθμό στη Ρουμανία, όπως επίσης και τους Rock TV και Magic TV. Τέλος, διαθέτει και τον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM στη Μολδαβία. Ο Antenna Music έχει επίσης παρουσία στην Κύπρο, μέσω της συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Radio Cyprus.

Η επιτυχία του μετρά περισσότερα από 26 χρόνια ιστορίας, ενώ αποτελεί μέλος του Antenna Group, ενός διεθνούς οργανισμού πολυμέσων και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και επενδύει σε: δωρεάν και συνδρομητική τηλεόραση, ψηφιακά μέσα, ηλεκτρονικό εμπόριο, παραγωγή τηλεόρασης, ραδιόφωνο, μουσική, ψηφιακές πλατφόρμες, εκδόσεις, δημιουργία περιεχομένου και εκπαίδευση.

www.antennamusic.gr  | www.antenna-group.com


Περισσότερα για την εταιρία 2ence: Η εταιρία 2ence αποτελεί ένα αναπτυσσόμενο digital agency που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακού ανασχηματισμού, ανάπτυξης και συμβουλευτικής σε εγχώρια & διεθνή brands. Έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη περισσότερων από 25 επιχείρησεων και οργανισμών εντός και εκτός συνόρων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας, συμπεριλαμβάνονται: Growth Marketing, Performance Marketing, Creative Studio, Web Design & Development και Business Consulting. Περισσότερα για την εταιρία μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.2ence.com

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.