27/10/2014

Στο Φιλέ: O Κώστας Δεληκώστας και ο παλαίμαχος άσος Τάσος Τεντζέρης

Τρίτη 28/10, 19:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Παντελή Λώλη

Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 19:00 στην εκπομπή «Στο Φιλέ με τον Παντελή Λώλη, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένοι θα είναι ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Τεντζέρης. Ο τεχνικός της Ορεστιάδας...
Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 19:00 στην εκπομπή «Στο Φιλέ με τον Παντελή Λώλη, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένοι θα είναι ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Τεντζέρης. Ο τεχνικός της Ορεστιάδας, μιλάει στον Παντελή Λώλη, για την πρώτη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς αλλά και για την επιστροφή των Ακριτών στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 7 χρόνια. Επίσης, η παλιά δόξα του παρελθόντος, Τάσος Τεντζέρης, σχολιάζει την αγωνιστική δραστηριότητα στη Volley League.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχει ανάλυση των έξι αγώνων της πρεμιέρας, από τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports που καλύπτουν τα παιχνίδια, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και σχόλια των πρωταγωνιστών. Τέλος, «Στο Φιλέ» θα προβάλλονται σε κάθε αγωνιστική οι καλύτερες στιγμές και θα αναδεικνύονται η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα και το καλύτερο μπλοκ, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα βραβευθούν οι κορυφαίοι.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.