14/09/2015

Προεκλογικό «Λαμπατέρ στην κάλπη» στο Novalifε

Το «Λαμπατέρ στην κάλπη» έρχεται να φωτίσει με το γνώριμο διακριτικό του τρόπο την προεκλογική περίοδο. Από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και για πέντε εκπομπές, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης υποδέχεται στο γνωστό talk show του Novalifε υποψηφίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής...
Το «Λαμπατέρ στην κάλπη» έρχεται να φωτίσει με το γνώριμο διακριτικό του τρόπο την προεκλογική περίοδο. Από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και για πέντε εκπομπές, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης υποδέχεται στο γνωστό talk show του Novalifε υποψηφίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής ( https://youtu.be/atNcDsUFpsg ).

Στο τρίτο προεκλογικό talk show "Λαμπατέρ στην κάλπη", που θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 23:00 από το Novalifε, καλεσμένοι του Ανδρέα Ρουμελιώτη θα είναι εξής: Ο κ. Δημήτρης Μάρδας (ΣΥΡΙΖΑ) ο κ. Μανώλης Όθωνας (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ/Δημοκρατική Συμπαράταξη) και ο κ. Θανάσης Τζίμας (ΚΚΕ).

Η εκπομπή όπως και όλο το πρόγραμμα του Novalifε είναι διαθέσιμα και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Δείτε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο στα Social Media, από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Nova: www.nova.gr/Youtube  και www.nova.gr/Facebook .

Nova. Ζεις καλύτερα!
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.